pròximament a la Farmàcia Tabar…

Hola a tots!

Aquests dies estem escalfant motors i preparant dos esdeveniments que tindran lloc a la Farmàcia Tabar la setmana que ve i que esperem que us agradin.

Un d’ells ja el coneixeu. Per fi tornem a tenir un Beauty Day by Sensilis (dimarts 15 de novembre)!!! Com ja sabeu, aquest dia tenim una consultora de Sensilis a la farmàcia, que ens aconsella productes per a cadascuna de nosaltres (higiene facial, maquillatge, tractaments de cosmètica, solars), pensant en la nostra pell i en les nostres necessitats. A més, aquest dia farem descomptes molt interessants en els productes de la marca. Dimarts passa’t per la Farmàcia i gaudeix d’un dia de bellesa i benestar. 😉

https://farmaciatabar.wordpress.com/2015/10/28/beautyday-by-sensilis/

L’altre esdeveniment és nou al 100%. Igual que fa unes setmanes vam celebrar el Dia Mundial del Cor, el dilluns anem a celebrar el Dia Mundial de la Diabetis (14 de novembre). Tots coneixem a un diabètic: un amic, un familiar, un conegut … o pot ser que ho siguis tu mateix. La diabetis és una malaltia metabòlica que té moltes conseqüències … i entre elles la pell. Per això, per aportar el nostre granet de sorra a aquesta població tan important, durant la setmana del 14-19 de novembre, farem oferta en productes d’higiene i hidratació corporal, hidratació de peus i de mans. Amb això, no vol dir que aquests productes no siguin aptes per a un no diabètic (són aptes per a tothom, fins i tot per les pells atòpiques), sinó que volem fer especial èmfasi en la cura dels diabètics. A més, el dilluns 14 de novembre, mesurarem la glucosa a tots els que vulguin (i no hagin menjat en el transcurs de 2h) per la meitat de preu (1 €).

https://farmaciatabar.wordpress.com/2016/04/04/dia-mundial-de-la-salut/

A la Farmàcia Tabar treballem cada dia per al teu benestar i el de la teva família. Estarem encantades d’atendre qualsevol dubte que tinguis.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s