jornada solidària a la farmàcia

Hola a tots!

Aquesta setmana, us parlaré sobre una acció solidària que tindrem a la Farmàcia Tabar (i en altres farmàcies) el dissabte de la setmana que ve, el dia 4 de març. Us ho comunico amb antelació, perquè crec que aquesta iniciativa us agradarà molt.

Aquest dia col·laborarem amb el Banc Farmacèutic, que és una ONG de la Farmàcia que va néixer l’any 2007. La seva funció és ajudar a totes aquestes persones que a causa de la situació econòmica actual no poden arribar a adquirir medicaments de primera necessitat. Coneixeu les campanyes de recollida d’aliments que se solen fer per Nadal? Bé, doncs això és una cosa semblant (però no igual, ja veureu perquè!). A la Farmàcia tindrem un llistat (que ens proporciona el mateix Banc Farmacèutic) amb medicaments que no requereixen prescripció mèdica i productes sanitaris de primera necessitat (alcohol, iode per ferides, tiretes, paracetamol, ibuprofè ….). Nosaltres estem associats a un centre maternoinfantil, així que en la nostra llista hi haurà els productes de necessitat per a aquesta població.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa solidària, poden adquirir qualsevol d’aquests medicaments/productes sanitaris que es lliuraran directament junt, amb l’import d’aquests (els diners recaptats de la venda d’aquests medicaments i productes sanitaris) al Banc Farmacèutic i així ells el poden distribuir a aquelles persones que ho necessitin.

L’any 2008 es van sumar a aquesta gran iniciativa 15 farmàcies, 8 entitats i 38 voluntaris; el 2015 érem més de 550 farmàcies, 108 entitats i 799 voluntaris (segur que en el 2016 va ser encara més, però les dades no estan disponibles encara).

Per a més informació, podeu entrar a http://www.bancofarmaceutico.es

Us esperem el dissabte 4 març!

Moltes gràcies per la vostra atenció, confiança i ajuda …. I fins el post de la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s