les vacances i el cotxe

Hola a tots!

Aquesta setmana seguim amb els assumptes de vacances … Segurament ara els que encara no estiguin de vacances, estan preparant les maletes, preparant productes «per si de cas», però no molts hauran pensat en coses que primera necessitat en un cotxe.

voyage-clipart-can-stock-photo_csp10345945

Tots al cotxe portem els articles de seguretat del cotxe per si tenim una avaria o un accident (les armilles reflectants, els triangles de presenyalització de perill). Tots intentem (hauríem) parar cada 2h per descansar una mica o canviar de conductor (s’ha d’anar amb compte amb els menjars abundants, amb les hores de màxima calor). Però segurament no tots porten una farmaciola d’emergència en cas d’avaria o accident. Sabíeu que hi ha països, com ara Alemanya, en el qual portar una farmaciola al cotxe és obligatori? I no només això, la farmaciola deu tenir unes mesures específiques (és cert). Aquí encara no tenim una legislació sobre aquest tema, però us vaig a descriure com seria la farmaciola ideal per al cotxe (i tant de bo ningú ho hagi de fer servir).

El gruix d’articles tenen relació amb ferides. Sembla una tonteria, però uns guants (el nitril no sol donar al·lèrgies) et poden salvar d’alguna cosa més greu i poques persones els porten al cotxe. A més d’això, ampolletes de sèrum fisiològic en unidosis (no només van bé per netejar ferides, sinó que també netejar la pell que ha estat en contacte amb el airbag, ja que el airbag produeix cremades), gases i betadine (en solució o en gel), juntament amb esparadrap/tiritas/apòsits són imprescindibles. Què més afegiria jo? Un esprai anticremades (per allò del airbag), unes pinces, unes tisores, analgèsics líquids en sobre (paracetamol o un antiinflamatori), una bossa de fred instantani i una manta.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre la farmaciola per vacances/cotxe, ens podeu preguntar a la Farmàcia Tabar quan necessiteu.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s