nova temporada…

Hola a tots!

Després d’unes setmanes d’estiu sense posts, donem la benvinguda a la tardor amb moltíssimes novetats, amb les piles carregades i amb un munt de projectes nous plens d’il·lusió (promocions, jornades, productes nous, línies noves …) que estem segures que us encantaran. Això és com la tornada a l’escola, però a la farmàcia.

Us vaig a revelar algunes cosetes, però poques per deixar una mica de sorpresa …

Una de les primeres jornades que tindrem (el dijous 26 d’octubre) és el dia de Singuladerm. Segurament molts de vosaltres ja estareu familiaritzats amb aquest tipus de «beauty day», però per als que no, us ho comento breument. Una consellera de la marca estarà durant aquest dia a la farmàcia per estudiar gratuïtament la seva pell. Si, ho has llegit bé: és gratis. Amb aquest mini estudi ràpid i sense compromís, veiem l’estat de la pell. És molt interessant tant per a aquelles persones que es cuiden com per les que no es cuiden perquè no saben per on començar. S’estudien les taques, les arrugues, el dany solar, la reactivitat de la pell, l’elasticitat (…). A més, durant aquest dia fem descomptes en tots els productes de la marca: des facials, capil·lars com corporals (per a mi els corporals són els millors!).

Una altra novetat que tindrem és una cosa que a moltes persones els preocupa: estudiarem el teu cabell i ungles. El cabell i ungles són dues parts importants de la nostra identitat, i per tant li donem molta importància. Però, realment fem servir els productes que necessitem? Ens fem un seguiment del tractament que estem realitzant (per aquests són llargs i molta gent els deixa a meitat)? Ara a la Farmàcia Tabar resoldrem aquests dubtes i t’acompanyarem durant el tractament. A més, farem moltes promocions en aquest tipus de productes perquè el preu no sigui una excusa perquè no puguis recuperar la teva cabell i ungles.

I com no hi ha dos sense tres … Tenim moltes novetats (i promocions i outlet) en productes Sensilis i Comodynes. Per a totes les que no us maquilleu perquè teniu por de que els productes us donen al·lèrgia ocular, Sensilis ha tret (entre moltes coses) uns maquillatges de 18h de durada, cobreixen amb tacte sec que no greixen la pell i que estan pensats per a tot tipus de pells, incloses les més sensibles.

Bellas hojas de otoño cayendo una por una al agua

Com veieu, a la Farmàcia Tabar donem la benvinguda a la tardor amb molts nous projectes carregats d’il·lusió. Aquí només us he revelat 3 coses, però hi ha molt més. Per a qualsevol dubte o consulta, estem sempre a la vostra disposició amb la millor de les nostres somriures.

Feliç setmana … i fins el següent post !!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s