cabell i ungles de cinema

Hola a tots!

En aquesta setmana “d’estiu d’octubre» parlarem sobre un tema que a tots ens preocupa en major o menor mesura: el cabell. Si el cabell. Perquè és part de la nostra identitat, és una part de la nostra imatge, i si no és avui, algun dia estarà en els nostres pensaments.

Fa poc, va venir una senyora a la farmàcia i em va dir, que algú li havia dit, que tots els tractaments orals pel tractament anticaiguda, no es podien fer a l’estiu, ja que provocava al·lèrgia solar. És un fals mite. Tots els nutricosmètics (com ara se li diuen als tractaments de cosmètica per via oral) anticaiguda, contenen un mix de minerals, oligoelements i vitamines, que el que fan és reforçar el fol·licle pilós, i per tant enfortir el cabell i millorar el seu creixement. En alguns casos, també ajuden a millorar l’estructura de les ungles, però en cap cas, provoquen al·lèrgia solar (un altre dia us parlaré sobre medicaments molt comuns que si que donen al·lèrgia solar i ningú fa cas … us sorprendreu).

Com sabeu, els tractaments anticaiguda són llargs, però la majoria de les persones els deixa als 3 mesos, ja que molts no veuen els resultats que esperen i abandonen. Perquè això no sigui així, per acompanyar-vos en aquest camí i per recomanar-vos que és el més adequat en cada cas, a la Farmàcia Tabar tindrem pròximament un servei a la vostra disposició. En breus (ara estem en formació), analitzarem el teu cabell i de pas, les ungles. Ho farem en sessions curtes, conjuntament amb un seguiment periòdic. Veurem que productes capil·lars són els més adequats per a tu: xampús, mascaretes, sèrums i nutricosmètics perquè puguis estar contenta i lluir el teu cabell … a més de les cures necessàries perquè tinguis unes mans de cinema.

Captura de pantalla 2017-10-18 a la(s) 08.48.35

A la Farmàcia Tabar, anem un pas més enllà per poder donar-vos el millor consell personalitzat en tot el que té a veure amb el cabell i ungles.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Feliç setmana!

Cristina;)

PS- Us avisarem quan tinguem el servei de cabell i ungles a punt per a tots vosaltres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s