happy hands (2)

Hola a tots!

Aquesta setmana seguim amb el fil de l’anterior (amb la nostra quinzena de les defenses per promoure la prevenció com a millor arma per entrar a la tardor amb pas ferm), ja que avui és el DIA MUNDIAL DEL RENTAT DE MANS. Si, ho estàs llegint bé.

https://www.unicef.es/noticia/dia-mundial-del-lavado-de-manos

Fa uns anys, UNICEF va instaurar el dia 15 d’octubre com una jornada en què TOTS ens hem de conscienciar en aquest hàbit fàcil i ràpid que ens ajuda a prevenir malalties, especialment diarrees i infeccions respiratòries. Sabies que 3,5 milions de nens i nenes moren a l’any per diarrees i/o infeccions respiratòries que es podrien evitar amb una correcta higiene? M’imagino que mai haguessis imaginat aquest número (i això que no estem explicant adults) i espero fer-te reflexionar sobre una cosa tan bàsica i fàcil que moltes vegades ens oblidem amb les presses del dia a dia. En altres paraules: mai un gest tan senzill pot salvar tantes vides.

Quan seria més convenient rentar-nos les mans? Ho hauríem de fer abans de cuinar o preparar aliments, abans de dinar, després d’anar al bany i abans i després de netejar a nadons i gent gran. M’agrada especificar tot perquè ara ningú es transporti al costat fosc i s’obsessioni per tenir les mans netes.

lavado

Des de la Farmàcia Tabar ens sumem a aquesta iniciativa i durant tota aquesta setmana farem descomptes en moltíssims productes d’higiene personal de primera necessitat que estan pensats per a tota la família i tot tipus de pells (fins i tot per les més sensibles!).

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s