vuelta al cole…

La setmana passada molts ja vam desconnectar de l’estiu i ja pensem en el següent (uff quant queda!). Encara queda algun endarrerit al que li falten per gaudir les seves vacances, però oficialment som a la tornada a l’escola. I amb la tornada a l’escola, vénen les rutines, perdre aquests kg que hem agafat entre les tapetes del xiringuito, la paella dels diumenges i els gelats de la tarda; tornar a matinar (i per conseqüència a tenir un horari per anar al llit), tornar al gimnàs i domar el nostre cabell després d’anar a la platja, i fer un reset de la nostra pell després de les hores de sol acumulades (entre coses diverses).

Perquè ja sabeu que la pell pateix a l’estiu i en els propers mesos amb el fred (que amics, està a la volta de la cantonada, encara que últimament les castanyes les mengem en màniga curta) patirà molts canvis. Perquè això no passi (o es noti menys), et proposem fer un reset o detox de la teva pell després de l’estiu. Oi que a la tornada de les vacances intentem portar-nos bé amb la bàscula o complir aquesta llista de bons propòsits, com ara anar al gimnàs? Doncs amb la pell (i per conseqüència el nostre cabell), hauríem de fer el mateix.

detox-imagen

Ara ve la pregunta del milió: Per a qui està dirigit aquest servei? I com sé jo el que he de fer? Quin tipus de pell tinc? Aquest estudi va dirigit a tota la família. Vine a la Farmàcia Tabar i et farem un estudi complet i personalitzat de la teva pell i del teu cabell (ah, i de les ungles també). A tu et preocupa la caiguda del cabell tan temuda a la tardor? Amb aquesta anàlisi, podrem adequar un ritual 100% adaptat a tu segons els teus interessos, necessitats i gustos i veuràs com comences la tardor amb una pell i cabell top. I després de l’estudi personalitzat, fem alguna cosa més? Si, realitzem un seguiment mensual per veure com evoluciona, a més d’estar en contacte amb cada un de vosaltres per qualsevol dubte que se us pugui oferir.

A més, nosaltres estem molt conscienciades amb el medi ambient i tot el tema de producte natural i per això apostem per marques que treballen sense parabens, sense tòxics (…) a més de que estem introduint línies cosmètiques que els envasos són 100% reciclables.

I finalment … com s’ha de fer perquè et realitzem aquest estudi personalitzat? Demana cita o visitant-nos a la farmàcia, via email (farmacia.vella@gmail.com) o per telèfon (93 656 01 56).

Espero que us hagi agradat la nostra «tornada a l’escola» particular amb aquest post … I fins la setmana que ve!

Cristina 😊

PS- Gairebé se m’oblida!! Perquè aquesta tornada a l’escola sigui el millor possible, tenim un munt de novetats (de producte i format), promocions super interessants (descomptes, packs, duplos, cofres …) i fins sortejos. I pels que ens coneixeu de més temps, ja tenim dates per als nostres propers esdeveniments 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s