la revetlla dels polls…

Hola a tots!

Aquesta setmana deixem enrere a la primavera i donarem la benvinguda a l’estiu (per fi!!). S’acosten les vacances, els nens acaben l’escola i se’n van de colònies o de «casal» … i comença el temut atac dels polls.

No sé si a casa vostra algú haurà tingut polls (si és que no … que sort!!), però no és la fi del món (encara que quan et toca, hagin moments en què ho pensis). Jo de petita recordo cada estiu asseguda veient la tele i la mare examinant el cap. També recordo anar-me’n al llit amb una gorra de dutxa perquè m’havien aplicat una loció que feia mala olor i que em feia malbé els cabells … Però els temps han canviat i s’ha estudiat molt el tema i han sortit productes fantàstics al mercat que ens fan la vida més fàcil, que fan bona olor, que els podem fer servir tots i que no fan malbé el pèl.

El que tots hem de fer quan hi ha nens a casa (la població infantil és la que més té polls, encara que els adults també els podem tenir) és vigilar si es rasquen el cap. Si és que si, llavors examinaríem seu cap amb paciència (és el que es necessita per eradicar els polls) amb ajuda d’una llemenera de pues metàl·liques (són més resistents). En el cas de no observar llémenes a 1 cm de distància del cuir cabellut o polls, llavors els aplicaríem o bé un xampú o un esprai condicionador repel·lent de polls. En el cas de veure llémenes / polls, començaríem aplicant el tractament pediculicida. Primer aplicaríem el producte per matar els polls (en xampú o en loció), després el producte perquè retirar les llémenes sigui molt més senzill i continuaríem examinant el cap en els dies següents. Com he dit abans, la paraula clau en tot aquest procés és PACIÈNCIA. En el moment d’eradicar les llémenes i polls, aplicaríem el producte repel·lent.

piojos1

A part d’eradicar els polls i llémenes del cap, també hem de vigilar altres coses: la roba de llit, els peluixos i les pintes. També seria molt prudent avisar al centre escolar i fins i tot als veïns de pupitre (ja sé que a ningú li agrada …).

A la Farmàcia Tabar, durant un mes ens centrarem en el tractament i prevenció de la pediculosi. A part d’aconsellar-en tot el que necessiteu d’aquest tema, també farem descomptes en articles seleccionats.

Moltes gràcies per la vostra atenció … i espero que us hagi agradat aquest post !! Ah … i bona revetlla !!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s