amb les piles carregades estrenem temporada

Hola a tots!

Com ha anat l’estiu? I les vacances (pels que ja les han gaudit)? Encara que a nosaltres ja fa uns anys se’ns va acabar l’època de l’escola, avui comencem una nova temporada/un nou curs de posts de la Farmàcia Tabar/Farmàcia Vella. Només us puc dir que ja estem organitzant beauty days com els que tant us agraden, estem rebent productes nous que us encantaran, estem amb el calendari de promocions (…) estem super il·lusionades amb aquesta nova temporada per, com sempre, donar el millor de nosaltres i sempre atendre amb la millor dels nostres somriures.

De què parlarem pròximament? De la tornada a l’escola, de la pell després de l’estiu, de com cal desfer-nos dels excessos de les vacances, de com eliminar els polls i no tornar-los a veure, de com millorar les nostres defenses cara l’hivern per evitar els refredats o tractaments i consells perquè en la propera tardor no se’ns caigui tant el cabell. Com veieu, es tracten de temes que aniran de la mà del nostre (i sobretot VOSTRE) dia a dia.

A més, mai ho hem dit públicament, però si a algú li preocupa algun tema en concret, es pot posar en contacte amb nosaltres i intentarem donar solució i resposta a tot allò que us preocupa, per així tenir cura de vosaltres i de les vostres famílies.

Moltes gràcies per la vostra confiança … i comencem temporada !!!

Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s