les cames, les grans oblidades

Hola a tots,

Aquesta setmana, aprofitant que el dijous 16 de març (la setmana que ve) tenim el nostre esdeveniment Singuladerm* a la Farmàcia, en el qual estudiem gratuïtament la teva pell en 5 minuts per saber que és el més adequat per a tu i que la primavera està a la volta de la cantonada, et vaig a parlar sobre una part del nostre cos que és fonamental i que de vegades és la gran oblidada: les cames.

ballerina-legs-header2

Oi que a l’estiu (o quan comença la calor) notes les cames més cansades? O butides? Segurament les persones que estiguin tot el dia de peu (com jo) ho notin molt més que les que tinguin feina d’oficina. Què es pot fer per millorar aquesta situació? Depenent del cansament/inflor/dolor i de la medicació crònica (si la prenem), ens plantejarem la solució de diferents maneres.

Per a aquelles persones que només noten inflor, els recomanaria un drenant corporal (a la Farmàcia tenim de diferents composicions pensades per a diferents tipus de pacients) per eliminar la retenció de líquids, juntament amb un exfoliant corporal i un anticel·lulític per acabar de drenar tota la cuixa (després de provar unes quantes marques, he de dir que el de Singuladerm és el que absorbeix més ràpid i té un efecte més immediat). Tot això el que farà serà que ens trobem menys pesades i més tindrem la pell més llisa i amb menys volum.

Per a les que pateixen de cames cansades o tinguin moltes rampes (ja sigui per estar de peu molta estona o després de fer esport), els recomanaria el gel de Recuperació Muscular de Singuladerm o el Fatigue Xpert de Singuladerm. Amb aquests productes, el que notarem és una cama moltíssim més relaxada (i si ho posem 30 minuts a la nevera, encara ho notarem més). Molt recomanables per a aquelles persones que a causa de les seves horaris no poden descansar tot el que volguessin. Per acabar de filar encara més prim, el combinaria amb un magnesi per via oral especial per a la fatiga muscular, podent així descansar millor a la nit i començar el dia com noves.

En el capítol de problemes de varius, depenent del seu grau aniria al metge o no. En el cas de poques varius (i sempre que no es prengui medicació crònica), jo recomanaria productes d’origen natural per millorar la circulació venosa (per exemple: diosmina, troxerutina …), juntament amb el gel fred de Recuperació Muscular i amb mitges/mitjons de compressió per ajudar al retorn venós. En el cas d’unes varius importants o persones diabètiques amb aquest problema, el primer és acudir al seu metge.

blog piernas

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre la cura les cames (a nivell fisiològic com estètic), podeu acudir a la Farmàcia Tabar i us atendrem d’una manera personalitzada.

Espero que us hagi agradat aquest post … i ens veiem el dia 16 en el dia de Singuladerm !!

Cristina 😉

* A part d’estudiar la teva pell gratuïtament i sense compromís, tindrem descomptes i promocions molt interessants en totes les línies: solars, facials, capil·lars i corporals.

Per més informació sobre els esdeveniments Singuladerm a la Farmàcia:

https://farmaciatabar.blog/2016/10/04/nova-cita-singuladerm/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s