nova cita SINGULADERM

Hola a tots!

Després de l’èxit que va tenir la setmana passada el Dia Mundial del Cor, aquesta setmana us anem a anunciar una cosa que passarà a la Farmàcia Tabar el dimarts dia 18 d’octubre (en dues setmanes).

Com molts de vosaltres sabreu, a la Farmàcia Tabar estem molt conscienciades en la cura de la pell (només cal veure que és un dels temes de què es parla més al blog) per diferents raons: (1) la pell és la primera i principal barrera (física) de defensa del nostre cos, (2) la pell és com si fos una mena de «sensor gegant», que ens avisa dels canvis de l’exterior i fa que reaccionem enfront de diferents estímuls, (3) la pell regula la nostra temperatura corporal, com si d’un «termòstat» es tractés i (4) té una funció «depurativa» o «detox», ja que a través de la suor eliminem moltes substàncies de rebuig …

captura-de-pantalla-2016-10-04-a-las-14-15-13

… Tot això ve a que, per a tots aquells que vulgueu saber com està la vostra pell, als que estigueu fent algun tractament dermatològic i us interessa saber l’evolució del mateix, als quals per cultureta o curiositat voleu saber com està, als quals els comença a preocupar el pas del temps i estan una mica perduts respecte a cures específiques de la pell o als que no saben que fer amb les taques de la pell (entre moltes coses més), podeu venir el dia 18 d’octubre (10: 00-13: 00; 16: 00-19: 00) i en 5 minuts us faran un estudi completament gratuït de la pell (si, heu llegit bé, GRATUÏT). A més, per a tots els que conegueu SINGULADERM (i als que no també), aquest dia tindrem descomptes molt interessants que realment valen la pena. Ah! I SINGULADERM no només té tractaments FACIALS, sinó que CORPORALS (reductors, reafirmants, tractaments de zones rebels, anticel·lulítics …) i CAPIL·LARS (la línia de cabells fràgils, molt interessant per a aquelles persones a les que els caigui el pèl i una de cabells secs) súper complets i amb resultats avalats per una marca pionera en investigació i desenvolupament de productes nous (tot sense parabens, sense olis minerals, sense productes d’origen animal) que fan que el nostre cura personal sigui ràpid, senzill i eficaç.

Per a tots aquells que vulgueu concertar cita prèvia (no és necessari, però es pot fer), passeu un moment per la Farmàcia Tabar i us apuntarem. També, per a totes aquelles persones que estiguin molt interessades en la sessió, però que per temes de treball (…) no poden assistir-hi, que ens ho diguin i els avisaríem per a la propera vegada. Així mateix, si algú estigués interessat en algun producte de la marca, que ens ho indiqui.

Espero que us hagi agradat … i fins la setmana que ve !! 😉

Cristina

Un comentario en “nova cita SINGULADERM

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s