volem veure’t somriure

Hola a tots!

Aprofitant que demà tenim el nostre esdeveniment SINGULADERM, en què tots aquells que estigueu interessats en conèixer de forma personalitzada, que cures específiques necessita la teva pell, i en la qual podreu gaudir de descomptes molt interessants en tots els productes de la marca, parlarem sobre un assumpte que a tots ens interessa molt: el somriure.

Jo sempre dic que el somriure està menyspreat, ja que molt poca gent, té cura les seves dents com hauria. Molts hem passat per tractaments d’ortodòncia, alguns porten implants o pròtesis, però … Quanta gent canvia el raspall de dents cada 2 mesos? Sabem si és el raspall de dents que fem servir és el més adequat? Sabem si la pasta i el col·lutori que fem servir són els més adequats per a nosaltres? Poden semblar preguntes molt bàsiques, però moltes vegades errem en aquestes coses.

Parlant d’higiene dental … En estar a la Farmàcia, tinc oportunitat de conèixer (i sobretot provar) productes nous, per poder-vos aconsellar amb fonament. Us parlaré de 3 línies de Bexident (Isdin) tot terreny que m’agraden molt.

Per a tots aquells que vulgueu un producte anticàries, amb efecte remineralitzant, efecte antiplaca i que a més tingui un efecte protector enfront de possibles infeccions orals (per exemple, quan tenim les defenses baixes per prendre antibiòtics o èpoques d’estrès), recomano Bexident Anticàries. A més, és un producte que el poden fer servir tota la família.

Per a aquells que tinguin taques a les dents (medicaments, te, cafè, tabac …) i vulguin blanquejar les dents a més de enfortir-los, recomano 100% Bexident Blanquejant. M’agrada molt perquè a part de veure el canvi de color en uns dies, no donen sensibilitat dental (cosa que sí que donen la resta de blanquejants).

Finalment, per a aquelles persones que tinguin la boca seca / pastosa (a causa de determinats medicaments …) i no saben que fer per millorar aquesta situació, recomano Bexident Fresh Breath. El col·lutori està molt bé, però el que més m’agrada és l’esprai, ja que el pots portar a la bossa per quan ho necessitis.

imagen bexident desafío mar 17

Aquest mes tenim una super promoció en la qual els packs de col·lutori + pasta o col·lutori + esprai estan d’oferta. Per la compra d’un pack fem el 10% de descompte i per la compra de 2 o més packs (es poden combinar diferents d’aquestes 3 línies), farem el 40% de descompte en el pack de menys valor.

queremos verte sonreir (video)

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre aquests productes, o qualsevol altre d’higiene dental, estarem encantades d’atendre-us.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

PS- A més, per a aquells que vulguin un blanquejament dental més intens i ràpid (com si haguessin anat al dentista), tenim un producte molt interessant: I-White. Es tracta d’unes fèrules d’un sol ús (en cada caixa vénen 10) que tenen un producte que blanqueja les dents. És molt còmode perquè ho pots fer a casa. Veuràs els resultats molt ràpid.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s