BF17 (2)

Hola a tots!

Aquesta setmana suposo que tots posareu la tele i veureu anuncis de descomptes. Us conectareu a les RRSS i veureu que moltes marques i influencers anuncien promocions. Llegireu la premsa escrita i trobareu pàgines d’esdeveniments especials per a aquest divendres. Escoltareu la ràdio i la paraula «friday» començarà a sonar … Però que passa aquest divendres?

Si amics, per als que encara no s’hagin adonat, aquest divendres és Black Friday o divendres negre. Suposo que molts ja esteu familiaritzats amb aquesta data que cada vegada més gent es marca en el calendari com si fos un dia festiu. L’any passat (amb aquest any ja serà la tercera edició del nostre Black Friday particular), al blog vaig escriure sobre el perquè d’aquest dia i com va ser el seu origen. Per si a algú li pica la curiositat, us adjunto el link.

https://farmaciatabar.blog/2016/11/23/black-friday-2/

Per als que no hagin tingut una curiositat extrema (ho dic pel link), us pensareu que que pot oferir una farmàcia a Black Friday (és un comentari que he sentit bastant en els últims dies). A la farmàcia, a part de tenir medicaments (que és el que molta gent només relaciona), tenim molts productes de cura personal, higiene, cosmètica, maquillatge, complements alimentaris, homeopatia, fitoteràpia (…) tot amb registre sanitari. Nosaltres farem descomptes en moltes coses, entre les quals ens trobem: productes de bellesa, tractament facials i corporals, higiene, maquillatge, colònies i ulleres de presbícia. I els descomptes seran per a totes les marques igual? Tant de bo ho fossin, però no. Depenent de la marca, aplicarem més descomptes des de la primera unitat o en comprar 2 productes. I la pregunta del milió … en què marques farem descomptes? En tots els productes que tenim de les següents …

black friday 17 logos

Com veieu, a la Farmàcia Tabar ens intentem superar cada dia. Per a qualsevol dubte que tingueu sobre el Black Friday, productes, promocions, descomptes i més, ja sabeu on ens podeu trobar.

Moltes gràcies per la vostra confiança … i feliç setmana!

Cristina;)

PS- En Sensilis (fins el dissabte 25 de novembre) i Cumlaude Ginecològics (fins el dilluns 27 de novembre) ja estem fent descomptes. La setmana del 27 de novembre fins el 2 de desembre seguirem fent descomptes en Isdin, però un descompte menor al Black Friday.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s