black friday!!

Hola a tots!

Segurament molts de vosaltres (jo inclosa), us heu adonat que queden setmanes (4) per Nadal. I això és perquè ja estan posades les llums en molts carrers i ja treuen el cap molts avets, pares noels, cartells de «Happy holidays», torrons i llumetes de Nadal en molts establiments (en uns fa més temps que en altres) … i no per el fred, perquè encara el que es diu fred FRED, no fa …

… I també suposo que molts de vosaltres us haureu adonat que s’acosta el BLACK FRIDAY, ja que en les últimes dues setmanes s’anuncia a la televisió, ràdio, premsa escrita i a internet/xarxes socials.

I que és això del BLACK FRIDAY? El BLACK FRIDAY és un costum americana que va venir fa uns anys a Europa i que sembla que ha vingut a quedar-se. Va començar a Filadèlfia el 1961 el dia després del Dia d’Acció de Gràcies o Thanksgiving (últim dijous de novembre). Durant aquest pont (tots els anys) hi ha molt moviment de persones d’un costat a l’altre del país, i el 1961, dins de la gran crisi que assotava el país, calia aprofitar que hi havia molta afluència de persones i pensar en oferir una cosa nova al públic. I el que es va oferir, van ser descomptes per animar les compres nadalenques. Vist l’èxit que van tenir les primeres edicions a Filadèlfia, la iniciativa es va estendre per tot el país, anomenant-se BLACK FRIDAY (friday=divendres; black=perquè els números vermells es van convertir en negres).

Aquest any a la Farmàcia Tabar ens sumarem a la segona edició de BLACK FRIDAY aquest divendres 25 de novembre amb super descomptes (el mínim és el 10% en 1 unitat i el màxim és el 50% en la segona unitat) en productes que tinguem a la farmàcia de les següents marques:

– Maquillatges, productes de bellesa, solars, hidratació i higiene facial de Sensilis
– Productes corporals, facials i capil·lars de Singuladerm
– Productes de la línia ginecològica de CumLaude
– Productes de qualsevol gamma (Nutraisdin, Ureadin, Bexident …) de Isdin
– Productes a força de rosa mosqueta i vitamina C de Repavar
– Productes i articles infantils i de maternitat de Suavinex
– Hidratants de mans, peus i corporals de Neutrogena
– Locions, sabons i cremes per a pells atòpiques i sensibles de Balneum

A la Farmàcia Tabar us esperem el divendres perquè tingueu un gran BLACK FRIDAY.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve !!

Cristina 😉

Un comentario en “black friday!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s