Bones Festes

Hola a tots!

Cada any quan s’acosta el Nadal, tinc un mix d’emocions, com suposo que us passa a tots. Et juntes amb els amics (no se si en els vostres casos, però en el meu hi ha molts que viuen molt lluny) i amb la família. Recordes anècdotes d’altres anys. Et recordes dels que no estan (no és fàcil però saps que estan al teu costat) i mires amb il·lusió l’any que començarà d’aquí a poc.

I ara també toca època de tiberis, berenars, dinars, sopars. I aquest tema genera tres qüestions.

La primera: Què menjo? Per a uns l’estrès de trencar la dieta que tant ha costat fer aquest any (tranquils, a la Farmàcia Tabar tenim productes perquè el Nadal no passi factura a la línia), per a altres no saben que menjar per problemes digestius (beneïts probiòtics amb enzims … gran descobriment!!), altres perquè gairebé no sopen i ara es veuen «obligats» a sopar (probiòtics amb enzims) i altres perquè després del 3r dia amb torrons a la taula estan d’empatx total (més del mateix).

La segona: Què em poso? Vols quedar bé, tens el teu vestit nou, unes sabates que t’encanten (…) però tens una cara de cansament per tant estrès acumulat que necessites alguna cosa JA per estar estupenda. Per això, nosaltres sí que tenim alguns remeis molt interessants que són genials (aquí fem un estudi de qualitat per veure com funcionen les coses): tractaments express, maquillatge (moltes novetats), cosmètics (…). Com cada cas no és el mateix, vine i t’aconsellarem de forma personalitzada.

La tercera: Què li demano als Reis Mags o al Tió? Al final és una cosa molt personal, ja que no és el mateix demanar alguna cosa per a tu, que per una altra persona, encara que he de dir, que hi han regals que mai fallen. Aquí a la Farmàcia tenim moltes opcions interessants per als Reis Mags i el Tio triomfin. Tot redunda en els productes de cura personal (cosmètica, perfumeria ..), entre els quals tenim estoigs i cofrets que encanten, ja sigui per Amics Invisibles, família i amics.

Com veieu, a la Farmàcia Tabar tenim solucions i idees perquè aquestes Festes siguin genials. Per a qualsevol dubte que tingueu, estem aquí en el nostre horari de sempre (dilluns-divendres 8: 30-21: 00; dissabte 9: 00-14: 00; tanquem el 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener).

pingus 17

I abans d’acabar aquest post, us vull desitjar a tots unes Bones Festes i el millor per al 2018 que està a punt de començar … i que per a nosaltres serà molt especial, ja que farem 60 anys!!

Una salutació,

Cristina 🙂

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s