més fort que un roure…

Hola a tots!

Acabo de veure la predicció del temps per a la setmana i crec que ja podem dir benvinguda tardor! Si. Ara si que si: ja podem guardar les sandàlies, amagar els vestits d’estiu i les tovalloles de platja per desempolsar tot el d’entretemps (sempre m’ha encantat aquesta paraula perquè de vegades l’entretemps és etern i de vegades dura menys que una bossa de caramels a la sortida d’un col·legi …).

I amb tot això vaig a fer una reflexió en veu alta: canviem l’armari per adaptar-nos als canvis de temperatura … i fem el mateix amb el nostre cos? Sabíeu que més de la meitat de la població es refreda 1 o 2 vegades a l’any i la primera tanda de constipats ve amb l’entretemps (la segona ve al gener amb l’epidèmia de grip)? * I si estem en una població més exposada a aquest risc, ja ni dic (a part de pacients amb problemes respiratoris, gent gran i nens, també ens trobem els professionals de la salut, professors i persones que treballen a l’aire lliure, entre d’altres).

Què podem fer per no refredar-nos? Hi haurà gent que pensarà que el que explico és conte xinès, però us vaig a parlar des de la meva experiència. Vaig començar a treballar a la farmàcia al març de 2015 i la temporada 2015-2016 ho vaig agafar tot. Quan dic que el vaig agafar tot, és TOT. Vaig tenir 2 episodis de grip (5 dies al llit cada tanda) i uns quants refredats més (vaig perdre el compte però crec que eren 4 o 5) i després de passar-ho tan malament vaig decidir que això no podia ser i vaig fer de conillet d’índies amb mi (i també amb algun familiar). Així que per a la següent temporada em vaig preparar amb productes específics per a defenses (vaig començar al setembre i vaig acabar a l’abril) i he de dir que no vaig agafar res.

Per als que no hagueu començat encara, tranquils, hi sou a temps. Simplement jo ho faig més temps en estar en un grup de risc. I que podem fer? A més de prendre un suc de taronja acabat d’esprémer cada matí (atenció amb els diabètics!!) hi ha més coses i que són naturals. Els que em coneixeu, sabreu que he treballat en investigació i m’agrada estar informada de tot el més nou. Per això el que jo faig servir i recomano per defenses són els productes de defensa de Vitae. El seu vademècum no és extens però tenen la genialitat de ser comodí per a moltes coses i això m’encanta. Tenen un producte per a millorar la resposta immune des del primer dia que es pot fer com a prevenció, però també un cop refredat per millorar-te abans. Ho pot fer tothom? No. És apte per a tots EXCEPTE per trasplantats. I això perquè? Perquè als pacients trasplantats se’ls dóna medicació perquè el seu cos no reaccioni contra el seu trasplantament (això vol dir que tenen les defenses per terra).

Com ja sabeu, per a qualsevol dubte sobre defenses estem a la vostra disposició. A més, durant 2 setmanes farem la quinzena de les defenses, en què farem descomptes i especial èmfasi perquè els refredats els tinguem el més lluny possible i gaudim de la tardor més sans que un roure.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina;)

Ps. Us recordo que dimarts dia 9 d’octubre celebrarem el Beauty Day by Singuladerm amb anàlisis gratuïts (i sense compromís) de la vostra pell, a més de realitzar importants descomptes en tots els productes del laboratori.

* Per a qui vulgui saber una mica més sobre estadístiques pot consultar aquest document oficial

https://www.cinfasalud.com/wp-content/uploads/2016/01/Dossier-Resfriado-y-Gripe_enero2016.pdf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s