Spring/Summer 2019

Hola a tots!

Aquesta setmana tornem a les RRSS, com si fóssim la marmota que surt del cau al final de l’hivern i amb l’acabat d’estrenar horari d’estiu (per fi!). Dic el del final de l’hivern, perquè avui no és que sigui un dia massa primaveral …

Venim amb moltes novetats cara a la primavera/estiu 2019 i estem segures que us encantaran. Tots relacionem el bon temps amb èpoques de celebració, oi? Per això, el bloc d’avui va d’això, de preparar-nos per estar de 10, ja sigui per tenir una celebració prop o simplement perquè volem estar estupendes. No soc molt de parlar de promocions sinó de consells per tenir una pell més sana, però en aquest cas crec que les promos us interessaran (i molt!).

Per a les que ens preocupa (a unes més que a altres) el moment de treure’ns les «capes de ceba» que portem a l’hivern, per donar pas a peces més lleugeres, o per a qui li preocupi la retenció de líquids de les cames, tenim la vostra solució. Evidentment cada cas és un món, però a la Farmàcia Tabar estem preparades per donar solucions a les vostres inquietuds. A més, els nostres amics de Singuladerm i Forte Pharma ens ho posen encara més fàcil que abans amb promocions super interessants en tots els anticel·lulítics, remodelants, corporals, drenants i productes dietètics (…) i estem segures que us aniran de cine.

Per a les que vulguin lluir un rostre 10 …. Ja tenim data per al nou BEAUTY DAY BY SENSILIS! Serà el proper dimarts 7 de maig i aquest dia esteu totes convidades a les sessions (aquest cop individuals) de tractament i maquillatge que tindrem a la farmàcia amb la nostra dermoconsellera Rocío. Per a les que no la conegueu, ella és maquilladora professional, a més de ser experta en tots els productes de tractament de Sensilis. Us encantarà! Per a qui no pugui venir aquest dia, en què a més d’aquest servei exclusiu, farem descomptes en tots els productes, que sapigueu que durant tot l’any realitzem estudis de la pell personalitzats, a més de proves de producte (preferim amb cita prèvia per atendre de la millor manera possible).

imprimir flyer sensilis may 19

Aprofitant també que el mes de maig està a la volta de la cantonada (i pel Dia de la Mare també), per qui vulgui provar les fantàstiques ampolles de Ultraglicans de Isdinceutics, a més d’alguna referència més dels productes de la línia, des el 22 d’abril al 18 de maig farem també promocions en alguns productes i obsequiarem amb mostres exclusives (fins que se’ns acabin, és clar).

Com veieu, sembla que a la Farmàcia Tabar estiguem «llençant la casa per la finestra» amb tantes novetats aquesta primavera/estiu (i més que encara no us he explicat). Per a qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició.

Espero que us hagi agradat aquest post …

Cristina 😊

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s