la pell i el sol

Hola a tots!

Aquesta setmana tornem al blog després de setmanes d’inactivitat i tornem amb un dels nostres temes favorits: la pell. Per als que no ens conegueu, la pell és una de les nostres passions i estem molt implicats en la cura i manteniment de la pell, ja sigui per salut com per bellesa (al final les dues coses van de la mà, ja que, per tenir una pell bonica, primer cal que estigui sana), a més de sempre estar sempre a l’última en el sector per poder-vos aconsellar de la millor manera possible.

cancer piel

La nostra implicació en la cura de la pell és tal, que, per tercer any consecutiu, ens sumem a la campanya de la prevenció del càncer de pell, campanya impulsada des del Col·legi de Farmacèutics juntament amb l’Hospital Clínic i que cada any va sumant a més socis. De què es tracta aquesta campanya? És una campanya completament gratuïta durant tot l’any, en què volem avaluar el risc de càncer de pell de totes les persones que estiguin interessades a conèixer més sobre la seva pell.

campaña 365

Però nosaltres anem un pas més enllà i no només ens centrem en fer un comptatge de lunars o altres lesions que ens poden donar un indicador sobre el risc de càncer de pell, sinó que, portem gairebé 2 anys realitzant anàlisis de pell, cabell i ungles, de manera personalitzada per avaluar el que cada pell necessita en cada moment, a més de realitzar un seguiment periòdic per veure els resultats dels tractaments cosmètics (taques, arrugues, hidratació, vermellors …).

Per a qualsevol dubte que tingueu de la vostra pell i qualsevol preocupació que tingueu sobre la prevenció del càncer de pell, estem a la vostra disposició a la Farmàcia Tabar. A més, el dia 12 de juny a les 17:00, col·laborarem en una xerrada informativa sobre tot això al CAP del Serral, a la qual tots esteu convidats. Si no poguéssiu assistir-hi, però és un tema que us interessa, atendrem a totes les vostres preguntes a la farmàcia.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Feliç setmana!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s