SINGULADERM day (II)

Hola a tots!

Aquesta setmana serà una setmana especial. Per què dic això? Perquè després d’un treball d’organització, comunicació (…) aquest dijous dia 10 de març tindrem el dia SINGULADERM a la Farmàcia Tabar, a la qual esteu tots convidats. Segurament, molts de vosaltres ja coneixereu SINGULADERM i altres ja sereu consumidors dels seus grandíssims productes, però per als que no sapigueu que és, aquí us la presentem …

Captura de pantalla 2016-03-07 a la(s) 00.56.46
Singuladerm.

Què és SINGULADERM? SINGULADERM és una marca de dermocosmètica de farmàcia que es basa en la innovació per a cada any treure nous productes. Quina diferència SINGULADERM d’altres marques? A part que les seves formulacions les poden usar tot tipus de pells (des de les més sensibles i reactives fins a les més madures), totes es caracteritzen per una absorció molt ràpida de producte. Com és això possible? Això és possible, ja que els actius presents en els productes estan «encapsulats» en nous sistemes d’alliberament i d’aquesta manera, el producte s’absorbeix més ràpid, ja que arriba abans on ha d’arribar … en altres paraules, és com si l’actiu el fiquéssim dins de boletes minúscules i que aquestes tinguessin uns senyals especials perquè viatgin a un lloc o a un altre del cos, o en aquest cas, a diferents capes de la pell (espero que no t’hagis fet un embolic!). A més, SINGULADERM es diferencia d’altres marques de cosmètica per utilitzar «cosmètica molecular». I això que vol dir? Això és que SINGULADERM investiga en molècules noves que estan implicades en els processos de regeneració i envelliment de la pell, en altres paraules, SINGULADERM té cura de la pell des de l’interior de la cèl·lula …

Quin tipus de productes podem trobar? Podem trobar tres grans classes: facials, corporals i capil·lars. Dins dels facials tenim tractaments anti-edat (hi ha uns vials individuals de reparació flash per cremades solars que són genials!), coll i escot (molt recomanable a aquelles persones que segueixin dietes d’aprimament), higiene facial (són super suaus!), contorn d’ulls (amb poques aplicacions de producte, veuràs grans resultats), antitaques (aquest any han sortit uns productes anti-taques que us encantaran!) i hidratació (hi ha unes hidratants de textura lleugera amb SPF 50 +++ que són genials per a qui es vulgui protegir del sol durant tot l’any).

Captura de pantalla 2016-03-07 a la(s) 01.03.10
Tractament facial corrector de taques amb SPF 50.

Si ens fixem en els corporals, ens trobarem anticel·lulítics (el que més m’agrada del mercat!), remodelants/ reafirmants (genials si t’agrada anar al gimnàs i cuidar la teva condició física), hidratació corporal (molt recomanable per a persones que estiguin amb tractaments de quimio), cura de pells esquerdades (ara que fa fred és un gran producte), reconstrucció de bust (per a les que sou mamis i ja no estigueu de lactància és genial!) i descongestionants/drenants de cames (un gran alleujament per a l’estiu i per a les persones que estan molta estona de peu).

Captura de pantalla 2016-03-07 a la(s) 01.04.34
Tractament anticel·lulític Svelt.

Finalment (i el més nou de la marca!), Ens trobem la gamma de capil·lars (xampús, sèrums i màscares) per a cabell fràgil i sec …

Captura de pantalla 2016-03-07 a la(s) 01.00.37
Productes de la gamma capil·lar Xpert Hair.

Què hi haurà d’especial dijous a la Farmàcia Tabar? Una consellera de la marca i experta en pell, estarà durant tot el dia (9:30-14 :00, 16:00-19:30) per avaluar l’estat de la pell d’una forma ràpida (5 minuts) i completament gratuïta i sense compromís. A més, durant aquest dia , es realitzaran promocions molt interessants en productes SINGULADERM. Cal demanar cita per a l’avaluació de la pell? És recomanable, però com sabem que tens poc temps , passa’t per la Farmàcia Tabar quan puguis, i t’atendrem amb un gran somriure. Què passa si no pots venir al dia SINGULADERM però estàs molt interessat? En aquest cas, posa’t en contacte amb nosaltres, i veurem que podem fer!

Que tingueu tots una gran setmana! … I us esperem el dijous!! ; )

Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s