dia de la rosa …i el LLIBRE

Hola a tots!

Aquest dissabte és el dia de la rosa i el llibre i com l’any passat ja vam parlar sobre el poder de les roses (https://farmaciatabar.wordpress.com/2015/04/23/rosa-rosae-rosam/), aquest any hem pensat: aquest any toca sobre els llibres. I quina relació té una farmàcia amb els llibres? A part que a la universitat ens toca llegir molts llibres i estudiar molt i fer l’empenta final per a exàmens …

libros1

… Que millor que recordar complexos vitamínics i complements alimentaris que tenim a la farmàcia, per a tots aquells que necessitem/necessiteu un extra d’energia perquè aquesta època sigui més productiva i menys cansada.

Treballes i estudies alhora i veus que no arribes a tot? Tens problemes de memòria i no saps que fer? Tens problemes de gana? Estàs una mica decaigut pel canvi de temps i vols una cosa natural per donar-te energia? Tens problemes per agafar el son i estàs cansat tot el dia? Et costa centrar-te en el que estàs estudiant i sents que perds el temps? Estàs aclaparat per exàmens i això et provoca problemes de pell o gastrointestinals?

keep-calm-and-believe-you-can-do-it-19

Si t’identifiques amb alguna de les preguntes anteriors, vine a la Farmàcia Tabar, que estarem encantades d’atendre’t i aconsellar-ho millor per a tu i per a la família.

Espero que us hagi agradat aquest post … i que aquest dissabte tingueu moltes roses i molts llibres!! 😉

Cristina

rosas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s