la vuelta al cole (II)

Hola a tots!

Aquesta setmana, continuarem amb la tònica que vam començar la setmana passada. Per als que no ens vau poder llegir, fa uns dies parlàvem sobre que cures necessita la nostra pell després de l’estiu. Aquesta setmana, parlarem sobre com posar-nos les piles per rendir al màxim durant el dia i descansar i recuperar-nos durant la nit (aplicable en nens i en adults!).

captura-de-pantalla-2016-09-20-a-las-23-33-08
dreamstime.com

Una de les coses que més costen quan tornes de vacances, és tornar a agafar el ritme (a l’inrevés és molt fàcil!), sobretot quan hi ha canvis estacionals a prop. És una situació molt normal per la qual passem tots, l’únic és que hi ha persones a les que els costa més que a altres. La bona notícia és que avui dia, a la farmàcia podem trobar ajudes que ens posin les piles i ens ajudin a descansar de forma natural *.

captura-de-pantalla-2016-09-20-a-las-23-33-49

Dins de les vitamines que ens posen en forma, tindríem tres grans grups: els multivitamínics que contenen ginseng/guaranà (…) o altres agents excitants (comunament coneguts com «els que posen nerviós»), els multivitamínics que no contenen agents excitants (» no posen nerviós») i els multivitamínics que a més ens ajuden a millorar les defenses (molt interessant per prevenir possibles refredats/grips en col·lectius de risc). Abans d’escollir quin és el més adequat per a cada un de nosaltres, hem de tenir en compte diferents variables: quines són les nostres necessitats energètiques, si prenem algun medicament, com és la nostra alimentació (…). Cal fer una menció especial als estudiants, ja que en moltes ocasions, l’alimentació no és la més adequada i és un segment de la població que té unes necessitats intel·lectuals molt altes (sé del que estic parlant …).

Un cop agafat el ritme de dia, cal agafar el ritme de nit. Hi ha persones a les que els costa molt poc, ja que al seu dia hi ha més desgast general i per tant el cos ja demana descans (estem parlant de gent que té treballs amb molta exigència física o persones que regularment practiquen esport), en canvi a altres, els costa molt més. En aquest àmbit, tenim diferents productes molt interessants a base de plantes (fitoterapia). Per als que els agrada la valeriana de tota la vida, la poden fer servir, però per als que els agradi una mica més d’innovació, tenim productes que faran que no només puguin dormir millor, sinó que també el seu descans sigui de més qualitat.

A la Farmàcia Tabar, trobareu tota mena de productes per a «la vuelta al cole/feina» sigui el millor possible i que faran que el vostre dia a dia sigui el més còmode possible. Estarem encantades de assessorar-a cadascun de vosaltres.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

*El farmacèutic por aconsellar i recomanar productes que no necessiten prescripció mèdica.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s