a l’hivern pell sana

Hola a tots!

Aquesta setmana (demà) li donem la benvinguda a desembre. Un mes, que per a molts és sinònim d’hivern, de fred, de festa, de llums, de torrons, de loteria, de cava i de Nadal. En aquestes 3 setmanes que queden per a les festes, des de la Farmàcia Tabar parlarem de 3 temes interessants per a aquestes dates.

A l’hivern, fa fred, i això vol dir pell seca = deshidratació = penellons = llavis tallats (…) i si fem esport a l’aire lliure (running, esquiar, muntanyisme …), encara hem de tenir més cura amb la nostra pell. Moltes vegades hem assenyalat la importància d’una pell sana, ja que és la nostra primera barrera de protecció del nostre cos davant de possibles infeccions. I per arribar a una pell sana, necessitem dues coses: una correcta higiene i hidratació, tinguem l’edat que tinguem, tinguem la pell que tinguem (els atòpics sobretot) i tinguem o no una malaltia de base.

Per iniciar aquest mes de desembre amb una rutina de pell sana, Isdin, que és una marca líder en la higiene i hidratació corporal i facial, ens ho posa molt fàcil, ja que totes les compres que facis de la línia Ureadin al mes de desembre entraran en el sorteig de productes. A més, si compres dos productes de Ureadin al desembre, el producte de menys valor estarà al 50%.*

Per a qualsevol dubte que tinguis sobre la cura de la teva pell o el de la teva família, vine a la Farmàcia Tabar que et donarem un consell personalitzat.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina;)

*Excepte cremes de mans i desodorants

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s