hola 2017!!!

Hola a tots!!

Primer de tot: tot l’equip de la Farmàcia Tabar us desitja BON ANY NOU!! Que en aquest 2017, es compleixin molts dels vostres somnis i il·lusions i que el puguem veure durant molts anys.

Com cada inici d’any, tots tenim una llista d’objectius que volem complir, i generalment, el primer de la llista és perdre aquests 2 kg extra, que ens vénen acompanyant des que vam obrir la caixa de torró allà per desembre (que llunyà sona això!). El podríem dir més suaument, però crec que és millor tornar a la realitat veritable per poder assolir el nostre objectiu d’una manera òptima (sense pressa, però sense pausa). Això si, perquè sigui tot un èxit, cal estar totalment convençut del que volem i tenir clar que cal fer un canvi de xip.

n-new-years-resolution-628x314

Com el que ens interessa és reduir el pes a poc a poc (sense pressa ni pausa) sense recuperar-lo, el primer que farem serà treure les postres, dolços, fregits i salses de la nostra dieta, acompanyats de petites ajudes que tenim a la Farmàcia. Tenim drenants per eliminar toxines del nostre cos i farà que en uns dies ens notem més desinflats. Per als que els costa més tenir força de voluntat, tenim productes saciants que fan que mengem menys (sense passar gana) i així ens ajuden a perdre pes. Per als que hagin de perdre una mica més que l’acumulat en aquestes festes, tenim productes crema greix i més coses que ens ajudaran a arribar al nostre pes ideal. Això si, és molt important consultar a la farmàcia que és el més adequat per a cada cas, ja que no tots aquests complements serveixen per a tothom, ja que cada cas és molt diferent (evidentment en un bloc parlarem sobre generalitats).

alimentacion-equilibrada
diesalud.es

A part de cuidar la nostra alimentació, haurem de fer una mica d’exercici físic, que no només ens ajudarà a cremar calories, sinó que ajudarà a drenar la circulació de les cames i per tant, hi haurà una menor retenció de líquids. Es considera una persona activa, la que fa 10.000 passos al dia (equival a 8 km), però evidentment, per temes de treball (…), no tothom pot arribar a aquest valor. El que recomanem és fer una passejada de 30 minuts cada dia, per a aquelles persones que són sedentàries, i de 45-60 minuts cada dia, a aquelles persones que tenien una mica d’activitat. D’aquesta manera, estaríem fent un exercici que no realitzàvem abans. A part de caminar, també hi ha altres activitats físiques que podem realitzar, però sempre sent realistes i aconsellats per professionals, ja que és molt fàcil fer forat per anar al gimnàs cada dia, però no és tan fàcil de complir.

Healthy Lifestyle Seamless Pattern
valedictoriansguide.com

Aquí us hem donat unes breus pinzellades de consells per poder dir adéu als kg extra que ens han acompanyat aquests dies festius (o alguns més d’abans). A la Farmàcia Tabar estarem a la vostra disposició per atendre qualsevol dubte/consulta sobre aquest o altres temes.

Que passeu un feliç dia de Reis !!

Cristina 😉

3-reyes-magos
freepik.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s