més fred que en el pol nord…

Hola a tots!

Com porteu el fred siberià d’aquests dies? Suposo que uns millor que altres, que uns estaran refredats, altres amb grip, altres no (…) Total, un quadre.

Per als que esteu desitjant que es vagi aquest fred d’una vegada, ja perquè porten arrossegant dies un refredat que no els acaba d’anar, o per als que encara no s’han constipat i es temen que en breus cauran, aquesta setmana us parlaré d’un experiment que porto fent amb mi mateixa i crec que us agradarà.

Com us podeu imaginar, a la farmàcia ens visiten molts virus durant tot l’any, és a dir, que som població de risc (igual que professors, personal sanitari, nens i gent gran) i ens hem de cuidar. L’any passat, va ser el meu primer hivern treballant a la farmàcia i apart d’aprendre molt de tots, em vaig constipar 4 VEGADES (cada refredat de 7 dies de duració) I VAIG TENIR 2 GRIPS (de 5-6 dies al llit cadascuna). Era un rotllo. Deixava un refredat i ja tenia el següent tocant a la porta. Així que aquest any em vaig dir: «Cristina, has de fer alguna cosa».

vitaminat

Així que després d’estudiar que és el que em podria anar bé per tenir les meves defenses a tope, vaig triar 4 complexos vitamínics. Vaig començar al setembre, que és quan canvia el temps i no saps si vestir d’estiu, si de tardor, encara hi ha aires condicionats i a la primera de canvi amb una miqueta d’aire, ja tens el teu primer refredat de la temporada tardor/hivern. Dels 4 complexos que vaig triar, 2 eren especials per a defenses (faig 1 caixa al mes i me’ls intercalo), els tercers eren uns probiòtics especials (perquè la gran majoria de les cèl·lules del sistema immunitari estan en el sistema digestiu) i les últimes unes vitamines amb extra de vitamina C, (ja que per problemes digestius no puc prendre ni cítrics ni res àcid). Amb tot aquest còctel de vitamines i tenint en compte que faig esport cada matí a les 7:30, puc dir que aquest tractament ha estat tot un èxit. He aconseguit que des del mes de setembre fins al dia d’avui, només m’he constipat 1 cop i que el refredat m’ha durat menys de 48 h.

Així que ara ja sabeu quin és el meu truc per als refredats. Per a qualsevol dubte que tingueu, em podeu preguntar a mi o a qualsevol de les meves companyes a la Farmàcia Tabar.

Espero que us hagi agradat el meu post … i fins la setmana que ve!!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s