a tope amb la primavera!!

Hola a tots!

Després d’una setmana de primavera (que encara sembla hivern) i després d’uns dies amb l’horari d’estiu (que de vegades costa una miqueta adaptar-se), us vaig a parlar sobre alguna cosa que ens aniria molt bé a tots durant tot l’any, ja que la nostra alimentació no és, en molts casos, suficient: les vitamines. Aquí podria parlar llargament sobre moltes vitamines diferents (perquè hi ha fins avorrir), però només us parlaré sobre 4 grups importants, que crec que són les més universals i essencials: estat d’ànim, rendiment, pell (i cabell i ungles) i defenses.

vitaminas alimentos

Per a totes aquestes persones que pateixen astènia primaveral, cansament crònic i fibromiàlgia (si, ho has llegit bé) tenim productes 100% naturals, que a part de donar-te energia per dur millor el dia a dia sense posar-te nerviós, també tenen un component que funciona com antidepressiu que t’ajuda a veure-ho tot més positiu. Es noten des de la primera presa i fan que aquests dies es facin més suportables (en termes d’energia i actitud).

Per a tots aquells que estigueu estudiant (i treballant), que tingueu èpoques de molta feina i molta tensió, tenim la vostra solució. Tenim uns complexos vitamínics que ens ajuden a millorar la concentració (ideal per a exàmens), altres per a aquestes persones que tinguin més desgast físic (esportistes, persones amb treballs molt físics) i necessitin millorar el seu rendiment i d’altres que fan les dues coses. En aquest cas, jo les aconsellaria durant almenys 2-3 mesos seguits i sempre al matí, ja que no es noten d’un dia per al següent.

Per a totes aquelles persones que tenen molta sensibilitat al sol a causa de determinats tractaments (anticonceptius orals, antihipertensius, quimioteràpia, pacients trasplantats …), que la seva pell és molt sensible o està deshidratada o que això de posar-se cremes no va amb elles, tenim unes vitamines especials 100% naturals que et protegeixen del sol i et preparen la pell per a l’estiu. A més, elles et donen una màxima hidratació sense engreixar la pell (molt interessant en els mesos d’estiu). En aquests casos, jo les recomanaria sempre, especialment entre abril i setembre que és quan estem més exposats al sol.

Seguint amb la pell … per a aquelles persones amb cabell i ungles trencadisses, què volen una pell amb més vitalitat i força i unes ungles maques, tenim diferents complexos vitamínics molt complets que donen solució a aquest problema. Aixó si, en aquests casos tenir molta paciència perque són tractaments llargs (almenys 6 mesos seguits el primer cop i després 2 tandes de 3 mesos cada any) i a més cal utilitzar locions i laques especials per aconseguir el nostre objectiu abans i que aquest sigui més durader.

Per a totes aquestes persones que tenen molta facilitat a constipar-se i a afagar coses de pulmons i bronquis amb molta facilitat, gent que treballi amb nens i gent gran (professors, cuidadors, personal sanitari ..), gent que no tingui amígdales, que prengui immunodepressors i que a causa del seu treball estigui exposat a grans canvis de temperatura, recomano 100% aquest tipus de vitamines d’origen natural. Aquestes también els recomanaria sempre, però especialment de setembre a març.

vitaminat primavera

Com veieu, a la Farmàcia Tabar tenim vitamines de diferent tipus, solucions per a diferents problemes i que és puguin utilitzar durant tot l’any. Per a qualsevol dubte que tingueu, ens podeu preguntar i us aconsellarem amb un somriure.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s