posada a punt facial!

Hola a tots!

Ara que ja hem començat el mes de maig (s’assembla més a octubre-novembre …), que comença la temporada de BBC (bodes-bateigs-comunions) i que l’estiu està a la volta de la cantonada (això espero!!) , us explicaré alguns trucs (els que més m’han agradat després de provar moltes coses) que tenim a la Farmàcia Tabar per tenir un rostre de cinema. Us ho diu algú que aquest any ho està provant tot perquè està en capella. 😉

Per tenir una pell llisa i uniforme, una de les coses que s’han de fer és exfoliar la pell per millorar la regeneració cel·lular. Hi ha multitud d’exfoliants facials al mercat (de més o menys intensitat) però no tots són indicats per a cada tipus de pell. Per a aquelles persones amb una pell sensible, els recomanaria el Peel de Singuladerm o la Pols d’Arròs de Sensilis, mentre que a aquelles que tinguin una pell més dura, els aconsellaria el Peeling Negre de Sensilis perquè treu més impureses. Per a una pell sense acne, recomanaria 1-2 vegades per setmana i per a algú amb acne 1 cop cada 15 dies.

Just després de exfoliar (perquè li dones canya a la pell), el que has de fer és calmar la teva pell. Aquest any he descobert 3 coses molt MOLT interessants 100% naturals. Per a aquelles persones que tinguin una pell super reactiva (després d’una exfoliació o no) els recomanaria 1-2 vegades per setmana la Mascareta Detox de Sensilis. Et deixa la pell super suau i calmada. Tens la pell tan suau, que gairebé ni necessites una hidratant després. Jo el que faig és aplicar-la durant 30 minuts-1 hora i després la retiro amb un cotó. Una altra opció (igual de vàlida) per a aquelles persones que això de la màscara no vagi amb elles, és el Serum-Crema Detox de Sensilis. Porta els mateixos components que la mascareta que acabo d’explicar, però en una textura molt suau i fresqueta que no cal que es retiri. A més també tenim les Maskcream de Isdin que són molt efectives. Les que m’agraden més són les hidratants d’àcid hialurònic. Et deixen la pell estupenda però trobo que són molt més incòmodes d’utilitzar.

Per filar encara més prim, tenim les ampolles. Aquest any he descobert el món de les ampolles il·luminadores-flash-hidratants. No és que no les conegués abans, sinó que abans no veia la importància que tenien ja que l’associava a un producte d’ús molt esporàdic … fins que he trobat aquestes ampolles 100% naturals: Isdin Flavo-C Ultraglican. Cada ampolla et dóna per 2-3 usos (jo diria més aviat 3) i amb elles et veus la pell més llisa, lluminosa i radiant de forma immediata. Es poden usar perfectament cada dia, ja que no tenen el mateix efecte tensor que altres que estan en el mercat. Van genial per a tot tipus de pell i són un xut de vitamina C per a pells castigades i apagades.

I per estar de matrícula d’honor, tenim Oliovita de Vitae, que són unes càpsules de arç groc per hidratar la pell i les mucoses (també hi ha l’opció per protegir-se del sol amb vitamina D que és molt completa) i també les perles d’onagra i borratja Expert Derma de Forté Pharma. És veritat que és un tractament una mica més llarg que la resta (almenys 3 mesos), però les pells que ho agraeixen més són aquelles que són més sensibles (fins i tot atòpiques, amb excema o psoriasi).

Evidentment, després d’aquests truquets de «posada a punt», hauríem de fer un manteniment i protecció solar (la tradicional o en càpsules). Ja sabeu que el sol és el causant del 80% de les arrugues i provoca taques a la pell (i si ja preneu determinats medicaments, ja ni dic !!). Jo crec que fins que no t’ha sortit una taca solar, no li dones la importància que té protegir-se (bé) del sol.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre una posada a punt facial, ja sabeu que a la Farmàcia Tabar us aconsellarem d’una forma personalitzada.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve !!!

Una salutació,

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s