happy feet!!

Hola a tots!

Aquesta setmana us haureu adonat que les sandàlies, espardenyes i sabates obertes han començat a aflorar pels carrers. Per això vaig a parlar sobre la posada a punt dels peus, ja que jo sóc de les que no els ensenya fins que estan preparats.

Pies-bonitos-en-verano-Actafarma

El primer que necessitem és una bona higiene i hidratació. No ho dic perquè no els netegem prou, sinó que una bona higiene també ajuda per estiguin més relaxats, especialment després d’una exfoliació setmanal. Fent això, et queda la pell super fina i qualsevol hidratant que aplics, penetrarà més i per tant farà més efecte. De hidratants hi ha diferents tipus: més tipus gel crema pensat per a una pell que no estigui tan castigada i després hi ha els tipus oli o cremes més denses pensades per a peus castigats (diabètics, problemes de circulació).

Tot i que la planta del peu no és una cosa que ensenyem, també és important cuidar-la, però no tant pel tema estètic sinó perquè hi ha callositats que són doloroses. Si els calls estan a ratlla, és més complicat que es facin més grans. I com ho fem? A la farmàcia tenim uns rascadors i unes llimes que van llimant aquests calls deixant-los més plans. Després de llimar, podem aplicar un producte especial per callositats (si estan gruixuts) o una hidratant de peus.


Una vegada que la pell està bé, el següent són les ungles. Per a aquells que tinguin estries o que les tinguin trencadisses, tenim un producte que sembla una laca d’ungles, que després de 5 setmanes de tractament (diari), aquestes milloren moltíssim. També hi ha diferents tipus de llimes i articles per tallar i polir les ungles (…) El més important és tallar-rectes perquè no es clavin a la pell. En el cas que estiguin clavades, el que podem fer és posar els peus en remull perquè la pell s’estovi i després tallar les ungles. També, per preparar les ungles perquè estiguin de matrícula d’honor, tenim una mena de laques que nodreixen les pells per poder retirar-les amb més facilitat.

I ara una cosa important en les èpoques de BBC … Com fer perquè les sabates no et facin mal i puguem lluir peus, sandàlies i sabates? A part de tenir uns peus de cinema (amb la rutina d’abans), el que jo faig són banys amb aiguia tèbia amb sal per millorar la circulació dels peus, massatges amb crema hidratant de peus (d’aquesta forma els hidrato i els relaxo) , em poso uns tubets de silicona per a aquests dits que em fan mal no es muntin (això només ho faig amb sabata tancada), em poso unes plantilles de silicona ia part, m’aplico un producte en stick perquè no em surtin rascades ni butllofes . I amb tot això, us asseguro que aguantareu molt més.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre els peus, ja sabeu que a la Farmàcia Tabar estarem encantades d’atendre-us de forma personalitzada.

I finalment abans d’acabar aquest post, us recordo que aquest dissabte tancarem una hora abans (a les 13:00), ja que una servidora es casa;).

Espero que us hagi agradat aquest post … i ens veiem en un parell de setmanetes 😉

Cristina

pingunovios

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s