taques

Hola a tots!

Després d’un temps d’inactivitat bloggera (tot té una explicació), tornem a l’acció. Abans estava pensant que podríem parlar i se m’ha passat una cosa pel cap que està molt d’actualitat.

Jo tinc molt poc temps per veure la tele (de fet si algú em pregunta que programes hi ha a la graella, no tinc ni idea, ja que m’he passat al «costat fosc de les sèries»), així que m’assabento de les actualitats de la tele gràcies a tots vosaltres. El que m’he adonat, és que últimament comencen a haver anuncis de despigmentants de la pell. Em vaig estar mirant l’anunci (i les seves vàries versions) i jo (ja no com a professional de la salut que m’estic especialitzant en pell, sinó com a possible consumidora) em pregunto diverses coses: És apte per a la meva pell sensible? Com m’ho he d’aplicar? Com ha de ser el meu ritual? Conté productes d’origen animal? On l’han testat? Puc anar al sol? Em pot provocar al·lèrgies? El puc fer servir tots els dies de l’any? Quant trigarà a eliminar les meves taques? Una embarassada s’ho pot posar? (…). Una sèrie de preguntes sense resposta…

… Però tranquils, que nosaltres a la farmàcia podem respondre a totes aquestes preguntes i més. I això és per diverses raons:

(1) coneixem el producte en profunditat (accions, textura, a li agradarà … i a qui no)
(2) coneixem al pacient ja que preguntem al pacient si pren medicació (s’ha d’anar amb compte amb això, ja que molts tractaments provoquen taques a la pell)
(3) coneixem la fisiologia de la pell (que es pot i que no es pot fer en cada cas, ja no només en una pell sana, sinó que en una pell malalta)
(4) a part d’aconsellar tractaments per a moments puntuals, coneixem el que cada pacient necessita per tenir una pell bonica (per exemple: la cosmeticidad del producte)
(5) en conèixer la pell en la teva totalitat, podem aconsellar un ritual en la seva totalitat

manchas piel

Ara a la Farmàcia Tabar, a part de comptar amb tots els tractaments despigmentants (tractament de la taca), per evitar l’aparició de taques i per tenir una pell lluminosa i bonica de SENSILIS i de SINGULADERM, ara també tenim la línia sencera de ISDINCEUTICS d’ISDIN. Són uns grans productes naturals molt efectius i amb un perfil més dermatològic que deixen la pell resplendent i amb la qualitat i rigor d’un laboratori farmacèutic com és Isdin .

Per a qualsevol dubte que tingueu en despigmentants o en pell en general (incloem cabell i ungles), podeu venir a visitar-nos i us dissenyarem una rutina personalitzada perquè tingueu una pell bonica i saludable.

Espero que us hagi agradat aquest post … I ara si: fins a la setmana que ve!!
Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s