per una cara bonica…

Hola a tots,

Normalment en una setmana així, amb «un fred polar de quedar-se a llit i no fer res més», escriuria sobre sobre com combatre i sobreviure a aquest fred, però veient l’èxit que vam tenir la setmana passada gràcies al post, seguim en aquesta línia. La setmana passada vam parlar sobre les taques, però anem a ordenar idees i començar la casa pels seus fonaments.
Hi ha moltes persones que em diuen: «Cristina tinc x anys, mai m’he cuidat i ara faci el que faci, no em farà res». Això no és cert, ja que per tenir una pell sana, no hi ha edat i no cal fer grans coses (bé .. només constància). Ara, si vols tenir una pell excel·lent, has de treballar-la i mimar-la (perquè sinó no seria excel·lent) … però no anem a embolicar les idees i anem al bàsic. Per a una pell sana calen 3 coses i res més: neteja, hidratació i protecció solar.
Ara vaig a fer unes reflexions en veu alta. Ens netegem bé la cara? Cal maquillar-se per netejar-se la cara? Com cal netejar-se la cara? Em serveix qualsevol producte d’higiene? M’he de netejar la cara cada dia? És millor fer-ho al matí o a la nit?

TOTS ens hem de netejar la cara dia i nit. Això és perquè la cara se’ns embruta (la pols de l’ambient, pol·lució, brutícia, maquillatge) cada dia. I no cal sortir de casa perquè no se’ns s’embruti. Això està relacionat amb el que va dir un conferenciant en un simposi de pell al qual vaig anar fa un temps. Ell va donar un exemple super gràfic que vull compartir. «Encara que siguem molt nets i molt ordenats, sempre trobarem pols a casa nostra, ja sigui a terra, en els mobles … a tot arreu». El mateix passa amb la pell: SEMPRE s’embruta.
Com veieu, no cal maquillar-se perquè una es netegi la cara. Tenim diferents productes indicats per a cada tipus de pell: mixta, greix, seca o normal. No ens oblidem de la gent que té acne o altres patologies de la pell. A més, tenim diferents textures i formulacions que ens ajuden a tenir una pell neta: més lleugeres, tipus llet, emulsió, gel sense detergent, aigua micel·lar … tenim per a tots els gustos.
Seguim amb un altre exemple que també està molt relacionat. Quan ens maquillem, oi que ho fem amb la pell neta i hidratada (no ho faria MAI amb una pell bruta)? El mateix que quan ens posem una crema o un tractament (valgui el que valgui el producte) ja que perquè aquest faci l’efecte que ha de fer, la pell ha d’estar SEMPRE neta.

Beautiful Girls Washes Her Face

Amb tot això vull dir que cada pell és un món i que a la Farmàcia Tabar estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu sobre la pell.

Espero que us hagi agradat el post … i fins la setmana que ve!
Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s