happy easter (2)…

Hola a tots,
Fa temps que estàvem esperant amb ànsia aquesta setmana: per fi uns dies per desconnectar (per a uns més que altres) i una mica de solet (que ja falta fa). Aquest any que tinc la sort de fer una mica més que els 4 dies de rigor de festa de Setmana Santa (tranquils, la Farmàcia només tanca de divendres 30 al dilluns 2 inclosos), estic fent la llista per la meva maleta (amb el poc temps lliure que tinc, o m’organitzo o malament vaig;)) i he pensat en compartir-la per si a algú li pugui donar alguna idea interessant.
Pels que ja em conegueu, sabeu que sóc molt blanqueta de pell i que em poso vermella de seguida i per això m’he de cuidar la pell encara més.

IMG_2322
Moltes vegades per mandra he passat de portar-me el meu sabó, el meu xampú especial i el meu suavitzant i he aprofitat el dels hotels, però l’experiència em diu que millor no sigui mandrosa, ja que la pell se m’ha resseca i em pica un munt. A part, com que sóc tan blanqueta, el de protegir-me del sol és una cosa que faig religiosament tots els dies de l’any i en vacances que s’està més a l’aire lliure, encara més. Amb els anys retinc bastant líquid a les cames (a quina noia no li passa?), així que fins ara, quan m’en anava de vacances no em posava el meu anticel·lulític de normal perquè no havien envasos petits … aquest any Sensilis m’ha donat la solució per a les vacances amb un envàs de 100 ml :D. I de cura facial … tot i que de normal em poso molta cosa (m’encanta provar tot el que ens arriba per poder recomanar-vos millor) sempre he de seleccionar lo bàsic per a la maleta: com higiene unes tovalloletes sensibles (només m’agraden per a casos excepcionals , no de’normal), una talla petita d’aigua termal de 50 mL (perquè l’aigua de l’aixeta em resseca un munt), les meves ampolles d’ultraglicans d’Isdin per tenir bona cara i la hidratant/protecció solar ho substitueixo amb el solar. De maquillatge sempre em porto uns polvos de sol de dos colors, un corrector d’ulleres/il·luminador, una màscara de pestanyes, una ombra d’ulls i un labial. Tot això sembla molt, però a casa acumulem moltíssim més.

A part de tot això de pell, em porto els meus probiòtics amb enzims perquè el menjar no em senti malament (ja que els dies de vacances són escassos, vull gaudir-los), el meu solar oral (ja us he dit que puc ser una gamba), una mini talla de colònia, el meu desodorant, una pasta de dents petita amb el seu col·lutori mini, el raspall de dents, la pinta i després la meva medicació crònica. Com veieu, aquesta és la meva maleta de Setmana Santa.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre que productes específics us heu de portar segons el vostre destí i segons les vostres necessitats específiques, estem a la vostra disposició.

Espero que us hagi agradat el post … i Bona Pasqua!!
Cristina 😉

IMG_2323

PS1. La Farmàcia estarà de Vacances del Divendres Sant, dia 30 de març, fins al Dilluns de Pasqua, dia 2 d’abril (inclosos).
PS2. Ja tenim data per als nostres següents esdeveniments a la Farmàcia en la que a part d’un assessorament individual d’una dermoconsejera, farem descomptes molt interessants en les seves marques:
– Dia 12 d’abril (dijous) BEAUTY DAY BY SINGULADERM
– Dia 26 d’abril (dijous) BEAUTY DAY BY ISDIN (Isdin + Isdinceutics)
– Dia 17 de maig (dijous) BEAUTY DAY BY SENSILIS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s