octubre (bis)…

Hola a tots!

Després d’uns mesos d’inactivitat bloggera (tot té la seva explicació ;)), tornem a la nostra rutina.

Ja és octubre i sembla que ahir ens trèiem les botes i els abrics i en no gaire temps haurem de rescatar dels armaris (c’est la vie!) …

Quan aquest matí estava pensant en el tema d’avui, he estat reflexionant una mica sobre el que significa aquest mes per il·luminar-me amb alguna idea top i sento no ser (aquest cop) molt original.

En les últimes dues setmanes segur que haureu vist (perquè és difícil no veure-ho) anuncis en tot tipus mitjans sobre el cabell. Amb tant bombardeig és normal que comencem (si no ho estem ja) a preocupar-nos … així que aquesta setmana parlem sobre CABELL.

cabello sano

Encara no conec ningú a qui no li importi el seu cabell, ja que és molt important en la imatge d’una persona, però sobretot en la seva personalitat. I com diu algú molt savi «no hi ha cabells de mala qualitat, sinó mal cuidats«. Això em porta a unes reflexions i respostes en veu alta: Ens cuidem bé el cabell? En general no tenim una cultura de cura integral del cabell. És cert que hi ha persones que l’hi tenen cura més, però sempre el tractem com un ens desconegut, ja que no li donem la importància que mereix. Què necessita cada cabell? Tots coneixem la dita que «cada persona és un món» … doncs amb el cabell passa el mateix. A més, no us ha passat que si aneu a un lloc més humit se us s’encrespa més i en un lloc més sec no? I que depenent de l’aigua aquest aguanta més temps net? (…)

Deixant a part de la cura del cabell, que és una cosa que hem de fer sempre, hi ha èpoques en què se’ns cau més, com per exemple ara. Si: a part de tornar a vestir com una ceba, ara també ens passa això. Què cal fer perquè no se’ns caigui tant? Hi ha un mètode universal que serveix per a tots? Quan s’ha de fer? Tant de bo tingués una solució única i universal per a aquest problema.

Com que no és així, i per donar respostes a cada persona a la Farmàcia Tabar disposem d’un dermoanalizador d’última generació, que a part d’analitzar la pell d’una forma molt exhaustiva, també analitza cabell (i ungles). Amb aquesta anàlisi veiem quin és el punt de partida i veient el que es necessita i els hàbits de cada persona, creem un ritual perquè tinguem un cabell sa i bonic (independentment de si hi ha o no caiguda). A més, realitzem un seguiment periòdic perquè es vagin veient els canvis i aconsellar de la millor manera a cada persona.

Per a qualsevol consulta que tingueu sobre el vostre cabell i pell, no dubteu a contactar amb nosaltres i us donarem cita per avaluar cada cas d’una forma personalitzada.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

PS- Us convidem a tots el proper dimarts dia 9 d’octubre al Beauty Day by Singuladerm. Durant tot aquest dia, farem anàlisi de pell i de cabell gratuïts i tindrem descomptes en tots els productes facials, capil·lars i corporals de la marca que estem segures que us encantaran. Us hi esperem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s