la tardor i els seus fantasmes

Hola a tots!

Aquesta setmana de transició entre setembre i octubre deixem de banda la meva experiència amb l’embaràs (us dec un post sobre el postpart) i anem a parlar sobre dues coses que ens preocupen (bastant o molt) amb el començament de la tardor «de veritat» (recalco el de veritat, perquè com ja vaig dir fa poc, últimament mengem les castanyes en màniga curta): la caiguda del cabell i les taques.

Si, perquè les dues estan relacionades amb la nostra imatge i la nostra personalitat. I dic que ens preocupen bastant, perquè encara no conec ningú a qui no li preocupi l’aspecte del seu cabell i del seu rostre (encara que hi ha gent que dona mes importància al primer … per a mi són igual d’importants, però això va a gustos).

Com vaig dir en el post de la setmana passada, igual que no hi ha dos embarassos iguals, no totes les caigudes capil·lars són idèntiques. Això ho veig quan a la farmàcia ve algú a qui li preocupa aquest tema i proposo fer-li una analítica de cabell i així puc determinar que passa. Hi ha gent que pensa que se li cau el cabell i el que passa és que aquest es trenca. En uns casos el problema és de volum i no de caiguda capil·lar. En altres aquesta caiguda és estacional i de vegades és un tema relacionat amb estrès i nervis. (…). Hi ha moltes variants i no totes es tracten de la mateixa manera…

21_hojas_otono
La caiguda del cabell és com la caiguda de les fulles a la tardor.

… I una cosa semblant passa amb les taques. Per què després de l’estiu a la gent li preocupen? Perquè van perdent el bru (els que s’han pogut posar, perquè en el meu cas tinc un color blanc nuclear perenne … jeje) i de sobte veuen el temut premi després de l’estiu. I que li passa a algú a qui li preocupen les taques? Que sempre les veu iguals, li desesperen, creu que res li funcionarà i al final es converteix en una bola gegant que fa que la gent doni per perdut el tractar les taques. No totes les taques són iguals i aquí a la Farmàcia Tabar mitjançant una anàlisi de pell, podem determinar quin tipus són, quantifiquem la seva pigmentació i et proposem un ritual a mida. A més, igual que en el tema del cabell, realitzem un seguiment periòdic per veure l’evolució.

2835477145_095fc65d5b_z
Les taques dels lleopards.

A que ara respirem una mica més alleujats sobre l’aspecte del nostre cabell i el nostre rostre? A més, per animar-vos, durant el mes d’octubre tindrem promocions i regals (fins a fi d’existències) en productes de caiguda capil·lar i tractaments antitaques.

servei dermo

Per a qualsevol dubte que tingueu, podeu venir a la Farmàcia Tabar i us atendrem d’una manera personalitzada. Per demanar cita per als estudis del cabell i pell podeu trucar-nos al 93 656 01 56, enviar-nos un mail a farmacia.vella@gmail.com o visitant-nos a la farmàcia durant el nostre horari, que és de dilluns a divendres de 8:30-21:00 i els dissabtes de 9:00-14:00.

Espero que us hagi agradat aquest post … i fins la setmana que ve!

Cristina 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s