p a p a (ii)

Hola a tots!

Encara que queda ja molt poc per Setmana Santa (ai … beneïdes vacances!!), aquesta setmana, encara no donarem pistes del que no pot faltar a la maleta per la nostra escapada (potser aquest serà el post de la setmana que ve! ​​;) ), ja que dissabte 19 és un bonic dia i especial per a tots vosaltres: els pares , papes, papis … Així que va per VOSALTRES.

Captura de pantalla 2016-03-13 a la(s) 20.53.20
Laücreativa.

Segurament més d’un portarà temps pensant que detall donar/oferir/regalar (…) al seu pare per semblant dia… Si encara segueixes pensant sense arribar a obtenir una resposta, a la Farmàcia Tabar, tenim moltes solucions per a tu. Tenim per als que tenen cura el seu cos i aspecte i per als que són esportistes.

Així que ja saps, fins al dissabte 19 (data límit), a la Farmàcia Tabar estarem encantades de poder recomanar-te el millor per a cada pare … i que aquest detall li encantarà!! 🙂

Que tingueu tots una bona setmana!! 😉

Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s