maleta last minute (2)

Hola a tots!

Espero que els que ja estigueu de vacances, estigueu gaudint de relax amb amics i família, i per als que encara estigueu a l’oficina … ànims, que ja queda poc! Avui escric un post, dedicat per als que com jo, encara estem a l’oficina i fem la maleta a l’últim minut i que sempre ens oblidem alguna cosa a casa.

pingus de viaje

Qui no s’ha oblidat alguna vegada de la pasta o del raspall de dents? És tot un clàssic. Arribar a la nostra destinació, anar a rentar-nos les dents i trobar-nos amb la sorpresa que no ho podem fer. Quina ràbia!!! Per això, el més còmode (jo ho faig així perquè sóc un desastre), és posar a la maleta de cap de setmana una bossa amb una pasta, raspall i col·lutori petits. Quan se m’acaben, els reposo i així m’evito sorpreses.

O els netejadors de cara/desmaquillants/crema hidratant? Això potser passa amb menys freqüència, però molesta bastant, ja que no totes les pells són iguals (sobretot si t’ha costat tant com a mi trobar quins són els productes que et van bé). Per a les que no vulgueu carregar amb tota la col·lecció de productes de bellesa, a la Farmàcia Tabar tenim productes comodí pensats per a aquestes pells més sensibles (que els poden fer servir tots) que et treuen de més d’una dificultat.

I els que us heu oblidat dels solars a casa? Ja sabeu que nosaltres a la farmàcia sempre avisem que el sol cal veure-ho, però amb protecció. Hi ha molta gent que diu «Si jo no vaig a la platja, perquè necessito protegir-me del sol». A TOTS ens toca el sol pel simple fet de caminar pel carrer, no cal anar a la platja o de la piscina perquè ens doni el sol. Avui dia hi ha diferents productes i textures adequats per a cada persona, fent que aquesta protecció solar sigui la més còmoda per a nosaltres. Vine a visitar-nos abans de marxar de vacances i t’aconsellarem que és el millor per a tu i per la teva família i així poder gaudir de les vacances sense cremades.

I que podem fer perquè el nostre estómac no ens amargui les vacances? Sembla una tonteria, però no ho és. Nosaltres des de la Farmàcia Tabar sempre ens fixem molt aquest assumpte, ja que una servidora té molts problemes gàstrics. Se lo molest que és estar malament de l’estómac. Quan vas de vacances, menges fora de casa, de vegades coses que no estàs acostumat o simplement més del compte. Si vols saber que pots fer per tenir un estómac feliç en vacances, vine que t’aconsellarem segons les teves necessitats.

Quines altres coses se’ns poden oblidar (no menys importants)? El sabó, el desodorant, el xampú (….) Sempre pot haver alguna cosa. Per als que prengueu medicació crònica, heu de saber que si aneu fora de Catalunya, la recepta del CatSalut no serveix, així que haureu de marxar amb tota la medicació al vostre destí per evitar ensurts.

Espero haver-vos ajudat per fer la maleta i que gaudiu d’aquests dies de descans tan merescuts, sense preocupar-vos per res més que passar-ho bé. A la Farmàcia Tabar descansarem del Divendres Sant al Dilluns de Pasqua.

Espero que us hagi agradat aquest post …. I FELIÇ PASQUA!

Cristina 😉

huevos pascua

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s