novetats 03/20…

Bona tarda,

Aquesta setmana després de mesos de inoperativitat a les RRSS (és el que té tenir un nadó de gairebé 7 mesos …), torno al blog amb moltes ganes i amb moltíssimes novetats i promocions a la Farmàcia Tabar que t’encantaràn.

Segurament més d’un ha passejat aquests dies per Sant Vicenç dels Horts i ha vist que hem muntat un aparador una mica peculiar. Per què hem posat carxofes a les vitrines? Ens hem tornat boges? Podria ser, però no…

alcachofa

Si et dic carxofa, una de les coses que pots pensar és en DETOX. És cert que és un concepte que cada vegada està més de moda, però és molt important per diversos motius. Estem estressats, no mengem com hauríem, tenim poc temps, no ens cuidem tot el que hauríem, cada vegada hi ha més pol·lució al nostre voltant … i tot això a la fi passa factura. Hi haurà gent que pensarà que això de cuidar-se no fa falta, però jo us faig la següent reflexió … oi que si se’t fa malbé el cotxe el portes a arreglar i fas totes les revisions pertinents? Doncs amb el nostre cos el mateix, ja que és la nostra «carcassa», i com més ens cuidem, estarà en millors condicions quan siguem grans. Ara segur que algú està pensant … «a aquestes hores del partit, ja no cal cuidar-se» (mai és tard per cuidar-se!).

I qui diu DETOX, també es pot extrapolar a la pell (com millor estigui el nostre interior, millor la nostra pell … això sona molt místic, però és totalment cert. L’exemple és la meva rosàcea, quant millor tingui el meu sistema digestiu, millor està la meva pell). Per això, per ajudar-vos una mica en aquest DETOX tan necessari, us hem preparat unes promocions en diferents productes d’higiene, exfoliació, detoxificació i tractament facial que us encantaran. A més, el DETOX és super recomanable per a tots els que tenim esdeveniments assenyalats per a aquest any en el calendari (casaments, batejos i comunions) o per veure’t de 10 😉.

Una altra de les novetats que tenim, és que (per fi!) tenim més producte natural. Per als que em coneixen, sabran que sempre que puc (i que s’escaigui), recomanaré tot el més natural possible. I què em refereixo a producte natural? Quan realitzava la meva tesi doctoral, vaig ser professora de pràctiques de farmacognòsia o plantes medicinals. Va ser una experiència que em va encantar, de la qual vaig aprendre molt i de la que guardo grans records. A més, sóc de l’opinió que és bo tornar a les teves arrels i a l’essència del teu treball. I per a mi, l’essència d’un farmacèutic és aquell que a més de tenir ciència (coneixement), paciència (saber escoltar) i consciència (sempre la veritat per davant) (molt sàvies paraules del meu Avi), és aquell que pot assessorar-te en plantes medicinals. Per tot això tenim a la vostra disposició olis essencials bio, olis vegetals de primera premsa i sinèrgies per a diferents usos (relax, antibacterians, antivirals, dolor articular, migranyes, circulació de les cames, còlics …) juntament amb uns aromadifusors molt xulos.

set-of-colored-medicinal-plants-vector-18568565

Tornant a la pell, a més de molts packs promocionals super interesants i complerts (que ens van arribar ahir i són genials), tenim un producte que fa temps vèiem molta demanda i fins ara hi havia poques solucions. Per als que ens preocupa el porus obert, tenim el nostre (anhelat) producte. Per encertar a el 100% i treure més partit a la teva pell, et recomano un estudi de la pell que faig amb cita prèvia.

Finalment, per estar a l’última de totes les novetats que ens van arribant (a temps real) i amb el compromís de tenir-vos a el dia de tot, us animo que ens seguiu al nostre compte d’Instagram @farmaciatabar Instagram Farmàcia Tabar

Espero que us hagi agradat aquest post … .. i fins al pròxim!

Cristina 😊

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s