de vacances…

Hola a tots!

Suposo que molts de vosaltres o esteu en mode vacances, altres estareu comptant les hores que falten per començar-les, algun només pensarà que té un cap de setmana llarg d’aquí a poc (crec que la majoria som d’aquest club) i hi haurà algun que pensa que ja queda menys per a les vacances d’estiu. Així que com no sé quina és la situació de cada un, aquesta setmana parlarem sobre el que un s’ha de dur a la maleta per a unes vacances/pont o cap de setmana.

 • Tant si anem a esquiar (si!! després de la gran nevada de la setmana passada, els aficionats d’aquest l’esport blanc, podran gaudir al màxim), com si anem al camp o a la platja, ens hem de protegir del sol. És una cosa que sempre ho remarquem, ja que encara que el sol ens ajuda a sintetitzar/fabricar vitamina D, també té efectes nocius. Avui hi ha mil solucions adaptades a cada usuari en qüestió de fotoprotecció: crema hidratant amb factor solar, pols translúcids, maquillatge, crema de sol lleugera … També posem una especial atenció als productes labials, ja que els llavis són molt sensibles als canvis de temperatura i al sol i moltes vegades són els grans oblidats. ¿I que podem dir de les ulleres de sol? Si vols saber que és el més adequat per a tu i per als teus, vine a la Farmàcia Tabar, que et atendrem amb un gran somriure. : D
 • keep-calm-and-wear-sunscreen-5
  Fotoprotecció.
 • Per a tots, tant és el nostre destí, necessitarem tenir el nostre necesser a punt. Al posarem productes per a la nostra higiene bucal (pasta de dents, raspall, col·lutori i sedes …), higiene corporal/facial (sabó, loció hidratant, desodorant, colònia, escuma d’afaitar …) i higiene capil·lar (xampú, condicionador, mascareta … ). Sàpigues que ara tenim tots aquests productes en format viatge, que a part de poder ficar-les a la cabina d’un avió, també ens deixen més espai per a altres coses a la maleta.
 • Captura de pantalla 2016-03-21 a la(s) 00.14.24
  Necesser de viatje Lacer.
 • Per als que pateixen de marejos, teniu biodramina en diferents formes, gingebre (gran aliat per als marejos i que les embarassades poden prendre) i altres productes que faran les nostres travessies més fàcils.
 • Captura de pantalla 2016-03-21 a la(s) 00.16.23
  Marejos. Feu Vert en Marcha.
 • Per a aquells amb estómacs delicats tenim diverses opcions (molt recomanable ajudar a persones que viatgin a llocs exòtics o amb aigua no embotellada): des d’uns probiòtics que ens ajudaran a fer millors digestions, antidiarreics com el fortasec i sèrum oral per contrarestar deshidratacions degudes a diarrea. També, disposem de productes per potabilitzar l’aigua per a aquelles persones que vagin a llocs més extrems.
 • Captura de pantalla 2016-02-28 a la(s) 20.40.29
  Estómacs delicats.
 • Per als que aneu al camp, a zones de riu/llacs o a països tropicals, és fonamental dur productes repel·lents de mosquits (pegats, esprais, estics, polseres …) i també per quan t’han picat (pensant en diferents tipus de picades).
 • Captura de pantalla 2016-03-21 a la(s) 00.17.55
  Repel·lents de mosquits.
 • Per als que tinguin pensat fer caminades, estil Camí de Santiago, és molt recomanable tenir unes plantilles especials per caminar, ja que en aquest cas, els peus són el nostre suport. També seria important tenir benes, apòsits, desinfectants per a possibles ferides i rascades, igual que crema relaxant de peus, per descansar millor.
 • Captura de pantalla 2016-03-21 a la(s) 00.18.47
  Caminates. CEI.
 • Important: tots els que tingueu medicacions cròniques, heu de pensar en els dies que us aneu fora, perquè no us falti res de medicació, especialment els que viatgin fora de Catalunya, ja que les receptes del CatSalut no són vàlides fora.
 • Captura de pantalla 2016-03-21 a la(s) 00.19.59
  Tractaments crònics. CatSalut.

Com veieu, abans de fer la maleta, hem de pensar en el que anem a necessitar els dies que ens anem fora i així gaudir dels nostres dies i deixar-nos de preocupacions.

Per a qualsevol dubte que tinguis, a la Farmàcia Tabar, estarem encantades d’ajudar-te i aconsellar-te en el que faci falta. Nosaltres estarem oberts de dilluns a dijous mantenint el nostre horari habitual (8:30-21:00) i tornarem el dimarts 29 de març amb les piles carregades per a tu.

Ara només cal dir … que tingueu tots una feliç Setmana Santa i una bona Pasqua!

Fins la setmana que ve! ; )

Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s