3,2,1… BBC (II)

Hola a tots!

Segurament més d’un estarà pensant, però ¿què significa el títol d’aquest post? Ara que ja estem al maig, més d’un (bé, més d’UNA), estarà programant la seva època de BBC (bodes, batejos i comunions).

El que fem totes (SI, TOTS), és planificar els esdeveniments de l’any, veure si són de matí o de tarda, si coincidirem amb gent en diferents esdeveniments …. I un cop fet aquest exercici, ens posem a cercar vestit. I no pot ser qualsevol vestit. Ha de ser bonic, ens ha de quedar bé, ens ha de fer primes (…). Alguna es posa a fer dieta per entrar millor en el vestit i lluir millor, demana cita a la perruqueria, pensa en els complements, en les sabates (…) però ¿algú s’ha plantejat organitzar-se en qüestió de pell?

Efectivament, la cura de la pell i la seva preparació, són els grans oblidats. Però tranquil·les, que hi ha mil solucions fàcils que ens donaran un aspecte de 10 en molt poc temps i que els resumim aquí.

Hi ha 4 passos bàsics de la cura de la pell: la neteja, la exfoliació, la hidratació i la protecció solar (crec que aquí no hem dit res de nou!). Segurament, els dos passos que estiguem menys acostumades siguin l’exfoliació i la protecció solar.

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 00.28.25

Perquè serveix una exfoliació o peeling? Amb aquest pas, el que farem serà aportar lluminositat a la pell, ja que estarem retirant les cèl·lules mortes de l’última capa de la pell i tindrà un efecte atenuador de taques de la pell (aquestes s’atenuaran encara més usant despigmentants). A mesura que anem envellint, el cicle natural de la descamació és cada vegada més lent i per això, ens cal accelerar-ho amb un peeling (mai es realitza un peeling un parell de dies abans d’un esdeveniment!!). Hi ha molts tipus de peeling, però no tots són aptes per a tot tipus de pell. A la Farmàcia Tabar, tenim diferents tipus, classificats per intensitat, de Sensilis i de Singuladerm, aptes per a tothom.

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 00.33.51

Quines altres formes tenim per aportar lluminositat a la cara? Amb ampolles d’efecte flash (són d’efecte instantani i duren 8-12h, depenent del producte), amb càpsules de vitamina C i rosa mosqueta (Repavar ha tret un producte, que ens recorda si aquest dia ens hem aplicat la càpsula de lluminositat o no), amb sèrums il·luminadors i tractament per via oral de col·lagen/hialurònic /oli de borratja i onagra (n’hi ha molts, però aquests són els més comuns, això si, almenys necessitem 2 mesos de tractament).

I la protecció solar? * En aquest cas (a curt termini), no veurem grans diferències, però ens ajudarà a prevenir el 80% de les arrugues. Si, has llegit bé: 80% de les arrugues estan produïdes pel sol.

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 00.48.46

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 00.40.17

A part dels 4 passos de la cura de la pell, tenim el maquillatge ** (com més sana estigui la pell, millor ens quedarà el maquillatge), que ens acabarà d’arrodonir el nostre look BBC. Saps si la teva base és la més adequada pel que fa a textura i color? Coneixes els beneficis d’una prebase? Quan és millor aplicar un corrector? Tens la pell molt sensible i et fa por maquillar-te? La síndrome de l’ull sec/sensible fa que no puguis lluir d’ulls preciosos com la resta? Quins colors em afavoreixen més? (…)

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 00.46.32

Per tots els vostres dubtes respecte la cura de la pell per a l’època de BBC i per a la resta de l’any, a la Farmàcia Tabar us atendrem amb un gran somriure. A més, el dia 24 de maig organitzarem l’esdeveniment #BeautyDay by Sensilis, en què tindrem a una consellera de la marca que us atendrà amb cita prèvia i us provarà els productes que més t’interessin. A més, durant tot el dia tindrem descomptes molt interessants en tots els productes de la marca. (1) Si t’interessa venir, avisa’ns per donar-te hora. (2) Si no tens temps per a una cita amb la consellera, vine a la Farmàcia que tot l’equip t’ajudarà en el que necessitis. (3) Si per contra, t’interessa venir, però no pots per temes de treball/horaris (…) nos-ho saber uns dies abans (1 setmana) que et guardarem els productes que t’agradin, aplicant el descompte especial de l’esdeveniment.

Espero que us hagi agradat el post … i fins la setmana que ve!!

Cristina 😉

* De l’1 de maig al 30 de juny, per la compra de 2 solars Sensilis, el segon està al 50%.

** Per la compra de productes de maquillatge Sensilis (import mínim de 18 €), t’emportes el gloss de llavis que més t’agradi (fins a fi d’existències).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s