Sembla màgia, però no ho es…

Hola a tots!

Aquesta setmana seguim amb la ressaca de les BBC, ja que us volem ensenyar dos “productazos” nous que ens han arribat a la Farmàcia Tabar. Evidentment, tots dos es poden usar en qualsevol moment de l’any, però com estem en aquesta «posada a punt» per a època d’esdeveniments, creiem que tots dos productes/”productazos”, han d’estar en un lloc privilegiat.

El primer d’aquests productes, serveix per a disminuir les ulleres (bosses) en menys de 2 minuts. Si, ho has llegit bé. A MENYS DE 2 MINUTS (fixa’t a les imatges de sota, veuràs l’evolució de l’ull dret -que és el que porta el producte- en comparació amb el esquerre). He de dir, que fins que no el vaig veure in situ (en viu i en directe), pensava que m’estaven venent la moto, però realment és una passada. Es nota més quan apliques una quantitat de producte (mida d’un gra d’arròs) en un ull i després ho compares amb l’altre (sense aplicar producte). Ara la pregunta que us fareu tots és: si em disminueixen les borses, puc fer servir aquest producte cada dia? Si, es pot usar cada dia. Quant estona dura l’efecte? Entre 8-10 hores depenent de cada persona i pell. I els que tenen ull sec i ull sensible? Ho poden fer servir, ja que no contenen components comedogènics ni alcohols. Es pot maquillar l’ull després d’aplicar el producte? Si. De fet, el més aconsellable és primer netejar-se la cara, després d’aplicar la crema hidratant que usem de normal i tot seguit aplicar el producte antiulleres. Després ens podríem maquillar sense problema.

Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 01.09.42
Imatge als 4 segons.
Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 01.10.53
Imatge als 30 segons.
Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 01.11.43
Imatge als 60 segons (1 min).
Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 01.12.29
Imatge als 90 segons (1 min i 30 segons).
Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 01.12.59
Imatge als 105 segons (1 min i 45 segons).

L’altre producte del que us volia parlar, és un antiestries. Ara que s’acosta l’estiu, a tots ens preocupen més totes aquestes marques del nostre cos que han estat amagades durant l’hivern. Entre aquestes marques del cos, hi ha les ESTRIES. Les poden tenir tant homes i dones i estan associades a canvis bruscos de pes i l’embaràs (la majoria). El producte redueix fins al 50% de la magnitud de les estries de l’abdomen, els malucs i les cames en tan sols 28 dies. Com ens ho hem d’aplicar? El recomanable seria 2 vegades al dia. En el cas de les embarassades, es pot usar des del segon mes d’embaràs. Durant quant de temps ens ho hem d’aplicar? El tractament de xoc per estries ja existents seria de 3 mesos.

Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 00.57.24

https://www.youtube.com/watch?v=Sx17OV2DHvI

Com veieu, a la Farmàcia Tabar ens agrada estar al cas de millores de producte i noves sortides al mercat de productes que ens facin la vida molt més fàcil. Per a qualsevol dubte que tingueu al respecte, no dubteu en venir i us atendrem amb un gran somriure.

Espero que us hagi agradat aquest post! … I fins la setmana que ve !!

Cristina 😉

2 comentarios en “Sembla màgia, però no ho es…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s