**WINTER IS HERE (II)**

Hola a tots!

Aquest matí crec que tots hem notat que fa una mica més de fred. Crec, que el dia primaveral que vam tenir el dissabte, ja està en el nostre record. Per això, aquest post està dedicat a tots els amants del fred (i de la neu) i aquells que no ho són tant, ja que donarem pistes per portar millor aquestes temperatures…així que el post està dedicat a tots vosaltres;) .

Què ens passa a l’hivern?

En general ens refredem, tenim fred i la pell està més seca i sensible. Sembla molt contundent, però és així.Què podem fer per constipar menys?El que podem fer és millorar les nostres defenses amb vitamines especials i menjant el més variat possible (peixos, verdures, llegums…) i prenent molt de suc de taronja (acabat d’esprémer) i altres productes amb molta vitamina C (taronja, kiwi…). Si lo del suc de taronja no va amb nosaltres, o volem tenir un extra de defenses, hi ha de mil tipus de vitamines per a defenses: masticables, en gominoles, en diferents sabors…ajudes perquè estiguem més forts i més sans.

Què podem fer per no passar fred?

Primer de tot, abrigar-nos. A més, també cal anar amb compte amb les lesions, ja que si tenim fred, podem lesionar-nos amb més facilitat (per això quan fem esport, primer hem de escalfar la musculatura). Després, tenim que menjar aliments més energètics perquè les calories dels aliments, ens escalfin a nosaltres (si fem esports a l’aire lliure, jo sempre recomano portar barretes proteiques que donen molta energia…aquí trobaràs de molts tipus i damunt estan boníssimes). Aquesta és la raó, per la qual a l’hivern, la gent menja més potatge i a l’estiu més gelats (ja que a l’estiu passa el contrari).

I finalment…Què podem fer per no tenir la pell espatllada?

L’hem de hidratar amb productes més nutrients, com per exemple, l’oli d’argan o l’oli d’ametlles. A part de la pell en general, hi ha 3 parts del cos que pateixen bastant: les mans, el nas i els llavis. Per això, és molt recomanable fer servir crema de mans (hi han de mil tipus, ho dic per a aquelles persones que no facin servir crema de mans per por que no absorbeixi ràpid, ara hi han productes que són fantàstics) i labials (ara hi ha labials que també es poden utilitzar per reparar el nas…genials per després d’un constipat!!). També, és molt re-comanable posar-se crema solar (imprescindible per a aquells que us agradi la neu) ja que hi han parts del nostre cos (la cara) que tenen la mateixa exposició solar que al estiu.

invierno3

Per a qualsevol cosa, a la Farmàcia Tabar estem oberts a qualsevol dubte o consulta 😉

I ara després de tot això…ens veiem la setmana que ve amb un nou post!!

Cristina


			

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s