*Mans de cine*

Hola a tots!

Després del kit de l'esquiador de la setmana passada, aquesta setmana ens centrarem en les mans. Perquè les mans i no una altra part del cos? Perquè amb elles saludem, mengem, sostenim, conduïm, escrivim, ens comuniquem (...) diuen molt de nosaltres. I donen una imatge de nosaltres. I a l'hivern es fan malbé. I no sempre les prestem l'atenció que mereixen.

Segurament, ara pensaràs que has de fer mil coses per tenir unes mans cuidades i estaràs fent un tetris mental per saber en quin moment del dia/setmana (...) pots fer alguna cosa per elles. Però tranquil, que ara hi ha productes molt interessants que ens fan la vida molt més fàcil.

Quins passos hem de seguir?

Un dia a la setmana, fem el "tractament de xoc" i després fem "el manteniment". Per al "tractament de xoc", comencem posant les mans en remull en aigua tèbia (5-10 minuts), perquè la cutícula s'estovi. Després llimem les ungles amb una llima dura tradicional (per exemple de la casa Beter) o amb una llima electrònica (ens encanten les Betalfatrus d'Isdin, que ve amb una laca enduridora d'ungles de regal i la del Dr. Scholl) pels costats i per la superfície de la ungla. Després retirem l'excés de cutícula amb un bastonet. En el cas d'aquelles persones que vulguin enfortir l'ungla, aplicaríem una capa del enduridor d'ungles, com ara la laca Betalfatrus d'Isdin. Després acabaríem per aplicar una crema hidratant a les ungles i les mans (ens encanten les diferents variants de Neutrogena, OHO d'oli d'oliva, Clenosan, Eucerin...totes elles amb components naturals que tenen cura de nosaltres i del medi ambient)...i esmalt d'ungles de colors (més o menys atrevits) per a les noies (els de Sensilis i Divna són molt resistents i el seu assecat és ràpid).

Si aquest és el "tractament de xoc"...quin és el "tractament de manteniment"? El més ràpid i senzill (en qüestió d'hàbits i de comoditat) és aplicar una mica de crema hidratant de mans abans d'anar a dormir.

01-manicura

Per a qualsevol dubte que tinguis, a la Farmàcia Tabar t'atendrem encantades perquè la cura de les teves mans i les de la teva família, sigui el més còmode i agradable.

Moltes gràcies per la teva atenció ... i fins la setmana que ve! 😉

Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s