#ensensortiremdaquesta

Hola a tots!

Per aquesta 3a setmana de confinament (he hagut de mirar el calendari del mòbil perquè us confesso que, amb aquest dia de la marmota, ja he perdut la noció del temps …) he estat donant-li voltes sobre que podria escriure, evidentment relacionat amb el COVID19. És veritat que tinc un parell de cosetes preparades per a més endavant, però he volgut donar-li la volta a l’assumpte.

Abans d’enfrontar-me a la incertesa d’un document Word en blanc, he estat reflexionant amb la meva filla de 33 de setmanes (la pobra fa cara de «no entenc el que em dius, però que a mi em parlin, ja m’està molt bé» ) i he pensat el següent. I si fem alguna cosa per pujar l’ànim? A veure, no vull que em malinterpreteu, que això de les defenses de la setmana passada (i més coses de nutrició que tinc a la guantera) és un tema molt interessant per estar físicament al màxim … però i el coco què? Com podem fer per afrontar les següents setmanes de confinament i la incertesa del que vindrà després?

En el meu cas (i encara que el que vaig a dir a continuació pugui sonar molt frívol), a part de marcar-me rutines (bàsic per no perdre el seny), és cuidar-me per veure’m bé.

Ara et demanaré que facis un exercici mental (jo ho estic fent ara). Pensa en un dia festiu per a tu. Pensa en un dia que va ser molt important per a tu. Pensa en el teu moment especial i inoblidable. Recorda amb qui estaves. Recorda com et trobaves. Recorda el que estaves fent. Fes una foto mental d’aquest moment. No sé si anaves en els teus millors gales, no sé si eres a casa o a un destí exòtic i tampoc sé qui t’acompanyava o si estaves sol. Però el que sí que sé, és que somreies i et veies radiant. I aquesta sensació és lo més. En el meu cas, aquests dos moments són el naixement de la Candela i el dia del meu casament.

Amb tot això, ara pots fer 2 coses: (1) anar cap al passat i estancar-te allà, o (2) agafar aquest record i que et doni forces per seguir endavant. Jo escullo la segona opció.

I per això, a mi m’ajuda moltíssim veure’m bé. No sé si és perquè quan tu et veus bé, tens més seguretat i més confiança en tu mateix. Tampoc sé, si és per seguir amb aquesta beneïda rutina que tant ens ajuda a mantenir el seny, però a mi em funciona. Us donaré un exemple gràfic de tot això i en el què crec que tots ens sentim identificats. Qui no ha vist alguna vegada El Diari de Bridget Jones? Els que els heu vist, sabreu que Bridget és una muntanya russa. Quan es queda a casa, passant de tot (i d’ella mateixa) i hiverna al seu pis, comença una espiral autodestructiva en què cada vegada vol fer menys coses. Es torna més taciturna, més perduda i més inestable. En canvi, quan ella vol arribar als seus somnis, a les seves metes, ella s’arregla, es cuida, té més seguretat i arriba a fer coses que mai hagués pensat que aconseguiria.

Per això, t’animo a que et cuidis. I des de la Farmàcia Tabar t’ajudem en això. És cert, que actualment per l’alerta sanitària en què estem, no podem fer les visites personalitzades d’anàlisi de la pell / cabell / ungles per dissenyar-una rutina a mida, però aquí ens les enginyem per arribar a tothom. Així que, per poder seguir amb aquest servei, et proposo que m’enviïs per mail (farmacia.vella@gmail.com) les fotos de la teva cara, cabell o ungles que vulguis millorar o que et preocupin. Ens expliques com et sols cuidar i nosaltres et dissenyem un ritual i et preparem la teva comanda (els lliurem a domicili a Sant Vicenç dels Horts) juntament amb alguna sorpresa més que no vull revelar 😉.

Espero que aquesta iniciativa virtual i aquest post t’ajudi per seguir amb el teu dia a dia. Des de la Farmàcia Tabar sempre seguirem treballant per a tu i per la teva família. Per a qualsevol cosa (i ho dic de veritat), tens el nostre mail i telèfon. I molt ànim que ens en sortirem d’aquesta!

Moltes gràcies una altra vegada per llegir-me amb tant de carinyo …. I fins al proper post!

Una salutació,

Cristina 😉

Ps. Aquesta setmana hem fet uns canvis en el nostre horari. En comptes de dilluns a divendres de 8:30-21:00, obrirem de 8:30-20:00. Els dissabtes seguim obrint amb el nostre horari habitual (9:00-14:00).

Un comentario en “#ensensortiremdaquesta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s